2777
2789
عنوان

گوشی a53

1562 بازدید | 15 پست

سلام دوستان  من یه گوشی a53 ویتنام دیروز خریدم ولی صلا از کیفیت دوربین راضی نیستم نیستم .در حالی که کیفیت دوربینش ۶۴ پیکسل .ولی فک کنم این اعداد بیخودی باشه .تو را خدا اگه کسی این گوشی داره کمکم کنه اصلا دوربین پشتش وضوح تصویر نداره

ببین کیفیت بالاش از حجم فیلمی که میگیری مشخصه 

مثلا من با a72 مامانم ۵ مین فیلم گرفتم شد ۵۰۰ مگابایت 

این رو آیفون ۶۳۰ مگابایت میشه 

پس ینی واقعا کیفیتش بالاست

Sing with me.sing for the year.sing for the laughter sing for the tear.sing with me just for today .maybe tomorrow the good lord will take it away
ببین کیفیت بالاش از حجم فیلمی که میگیری مشخصه  مثلا من با a72 مامانم ۵ مین فیلم گرفتم شد ۵۰۰ م ...

و حجم عکس

Sing with me.sing for the year.sing for the laughter sing for the tear.sing with me just for today .maybe tomorrow the good lord will take it away

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بلد نیستی خب 

خیلی هم خوبه 

باید بذاری رو مدلی که میخوای عکس بگیری 

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه

کیفیت دوربیناشون خیلی خوبه شاید ایرادی داره ببرش یه نگا بهش بندازن

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
شما هم این مد ل دارین؟

بلی

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه
وضوح تصویرش خوبه؟

بله

عزمزمه کدوم قسمتبرم تنظیم کنم؟

من سامسونگ ندارم بلد نیستم شرمنده ولی یادمه گوشی مامانم هم تا تنظیم نکرد داداشم از تنظیمات دوربین از کیفیت راضی نبودیم

سلام استارتر تروخدا من یه سوالی دارم ممنونت میشم جواب بدی گوشیت که آ۵۳ هست شماره کسیو بلاک کنی پیام اس ام اس بفرسته نوتیف هرزنامه میاد رو صفحه یا هیچی نمیاد؟؟؟