2777
2789
عنوان

روز سوم و چهارم #نه_به_پوشک

238 بازدید | 23 پست

سلام سلام

تو تاپیکای قبلی از تجربه ی روز اول و دوم گفتم

روز سوم و چهارمی که گذشت الحمدلله بدک نبود ولی دقیقا زمانی که من تو دلم قربون صدقش میرفتم و دیگه فکر میکردم تموم شد یهو با شلوار خیس جلوم ظاهر میشد😐صبح روز سوم من خونریزی داشتم که تو این ماه بار سومیه که برام اتفاق میفتاد و به خاطر وجود هماتوم بارداریه.

خلاصه ی این دو روز اینکه روزی دوبار خودشو خیس کرد و از این چهار بار دوبارش تو اتاق خودش و روسرامیک بود که شستنش به مراتب سخت تر از شستن فرشه☹️جالب اینجاس که میدونه جیش داره و حتی منم بهش میگم مامان جان جیش دارییی؟؟؟ولی اصلا به روی خودش نمیاره و بعد خیس کردن میاد میگه مامان جیش زدم🤦🏼‍♀️

فعلا تنها خوشی این رپزا اینه که حداقل پی پیشو با پای خودش میره تو دستشویی میکنه و از این لحاظ کثیف کاری نداشته✌️

و بیشترین استرسم وقتیه که بریم خونه ی مامانم اینا یا مهمونی چون هم مامانم اینا همین تازه فرشاشونو دادن قالیشویی هم کلا پسرک من عادت داره بدارین اتفاقارو سر اونا دربیارهخودمم منتظرم قشنگ یادبگیره و فرشارو بدم قالیشویی

خلاصه اینکهههه

التماس دعاااا ی فراوون که خدا هم کمک کنه و هم صبر بده🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عنوانت خوبه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

وای پسر منم همینه ۴ سال و نیمه دو سال همین مشکل و دارم جیش و میکنه یه ذره تو شلوارش بعد میگه جیش دارم جالبش اینکه من میگم داری میگه اصلا ندارم بعد دو دقیقه میبینم شلوارش خیسه 

میشه بگی چند وقتشه  پسر من دو سال و 4ماهشه به هیچ وجه راه نمیاد باهام

دوسال و سه ماه

از فروردین که یک سالو نیم بود آموزششو شروع کردم چون قصد بارداری داشتم وگرنه بهترین سن حدود سه سالگیه.الانم دیگه توماه سوم بارداریم و مجبور سدم قبل اینکه برام سخت تر بشه پوشکش رو بردارم.تو تاپیکای قبل مفصل توضیح دادم

وای پسر منم همینه ۴ سال و نیمه دو سال همین مشکل و دارم جیش و میکنه یه ذره تو شلوارش بعد میگه جیش دار ...

یعنی ممکنه تا چهارسالگیش اوضاع همین باااشههه؟؟😩تو مهمونیا و بیرون چیکار میکنید؟

2790
2778
2791
2779
2792