2777
2789
عنوان

وام پول

98 بازدید | 18 پست

سلام دوستان قرارشده یک مقدار پول دستمون برسه میخوام طلا بخرم ولی مادرشوهراصرارداره که بهش قرض بدیم ومیگه ناراحت میشه همین چند وقت پیش خواستیم خونه عوض کنیم پول داشتن وندادن والانم پول داشتن وخرج کردن اعصابم خورده طلا که میخرم نمیدونم بازم یک جوری ام

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خودش قبلا بهمون پول دادبه نرخ گرم طلا ب روز داد😐

نده گوش بگیر

نمیتونی پس بگیری اگه هم بعد سال ها بده پول خودت میده که دیگه ارزش ندارن

سرمایه کن 

اصلا چرا اون باید بدونه شما پول پس انداز دارید 

بگید نداریم 

شوهرم که میگه طلا بگیریم گردن میشه وپول ازارزش میفته

دقیقا درست میگه طلا بگیری باز طلا گرون بشه سود می‌کنی یا اصلا خودت استفاده می‌کنی 

ولی پول بدی مادرشوهرش معلوم نیست کی پس بده ارزش پولم ک میبینی هرروز داره کمتر میشه

شوهرم ک راضیه موشک‌های ندارن تو چرا حرص مادرشوهرو میخوری وقتی اون به تو کمک نکرده تو چرا میخوای کمکش کنی

الان وام فرزندآوری نمیدن....مگه خیلی شانس بیاری...

بعدم اگه وام رو گرفتی،به مادرشوهرت نگوو.بگو ندادن و...

بعدم طلا بخر قایم کن نفهمه

‏یه بار یکی حرف قشنگی زد سطح و کلاس یک خانواده رو پول تعیین نمی کنه. رفتار مردهای اون خانواده با زن های اون خانواده تعیین می کنه که چقدر با کلاس یا بی کلاس اند😊👌       
دقیقا درست میگه طلا بگیری باز طلا گرون بشه سود می‌کنی یا اصلا خودت استفاده می‌کنی  ولی پول بدی ...

به شوهرم نگفت این حرفا روب من میگه ...اینقد رواعصابمه جوابشم میدم بازم ول کن نیس

به شوهرم نگفت این حرفا روب من میگه ...اینقد رواعصابمه جوابشم میدم بازم ول کن نیس

چرا جواب میدی تو برو طلا بگیر اگه چیزی گفت بگو به من ربطی نداره پسرت گرفته مشکلی هست به خودش بگو