2777
2789
عنوان

کبودی پا

1965 بازدید | 48 پست

بچه ها من آزمایش چکاپ کامل دادم خون قند چربی مشکلی نبود یک مدت پا هام لکه کبود میزد می‌ره باز جای دیگه در میومد این مشکل رفت الان دوباره برگشته 

ریزش مو هم دارم مثلا یک لکه کبود رو پام هست بعد دو روز می‌ره جای دیگه در میاد دردم ندارد بیشتر هم اطراف زانو هست

کار زیاد هم میکنم زیاد هم سرپا هستم

چکاپ کامل هم دادم مشکلی نبود 

استرسم هم خیلی زیاده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممکنه از مواد غذایی باشه یا کمبود ویتامین

همه چیز ممکنه ولی باید ببینه اصلا چه چیزی شاید کم خونی باشه،شاید مشکلات کبد کلیه،شایدم چیز مهمی نباشه

دانشجوی جراحی پلاستیک،سرطان پستان
خارشم نداره؟

نه

نه درد داره نه خارش

فقط یکدفعه نگاه میکنم میبینم هست بعد میبینم نیست رفته

البته کار زیاد می‌کنه این چند روز پتو لباس زیاد شستم الان دیدم باز اومده

همه چیز ممکنه ولی باید ببینه اصلا چه چیزی شاید کم خونی باشه،شاید مشکلات کبد کلیه،شایدم چیز مهمی نباش ...

آزمایش چکاپ کلی دادم 

فقط گفت کم خونی داری که خانوادگی هست حتی دارو هم نداد

نه نه درد داره نه خارش فقط یکدفعه نگاه میکنم میبینم هست بعد میبینم نیست رفته البته کار زیاد می‌کن ...

منم تو شیردهیم اینجوری بودم بی دلیل کبود میشدم 

الانم گاهی نزدیک پریود میبینم تو پام افتاده آزمایش دادم فقر آهن دارم 

پا

منم دارم .یه مشکل وراثتیع اگه اشتباه نکنم پارکیه عروق نگران نباش دکتر گفت خطرناک نیست 😃

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐