zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 عنوان علت کم شدن خون پریود بعد حمام ؟!!! 934 بازدید | 13 پست چرا وقتی حمام میریم در زمان پریودی یهو خون کم یا قطع میشه ؟ سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین 1401/10/19 | 11:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
first___lady عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 12737 نمیدونم برا منم سواله ،احتمالا از عفونته من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
helentifany عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 2952 ربطی به حموم ندارهاتفاقا من میرم حموم رحمم نرم تر میشه خون بیشتر میاد😂 پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍
هستی_کوچولوو عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1547 از وان استفاده میکنی؟ 💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
خدا_بامن_است عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 15811 عزیزم حموم باعث سردی رحم میشه بخاطر همین بعد حموم حجم پریود کم میشه لا إله إلّا اللّه
lilasco عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 564 اق یاد اون تاپیک افتادم که تو دوران پریود حمام نمی رفتن و بعد از دستشویی شماره یک و دو خودشون نمی شستن اق
lilasco عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 564 منم حمام میرم خونریزیم کم میشه اما بعد کاکائو یا بابونه بخورم درست میشه شما هم امتحان کن
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 از وان استفاده میکنی؟ نه سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 اق یاد اون تاپیک افتادم که تو دوران پریود حمام نمی رفتن و بعد از دستشویی شماره یک و دو خودشون نمی شس ... چرا !!!!!!؟ سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
هستی_کوچولوو عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1547 نه خب این علت خاصی نداره🤔ینی صرفا بخاطر این موضوع شما دچار مشکل نیستین!بدن شما وقتی تو محیط مرطوب قرار میگیره خونریزی رو کاهش میده سعی کن اگه همیشه این مشکل رو داری سه چهار روز اول سیکلت نری حموم 💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 خب این علت خاصی نداره🤔ینی صرفا بخاطر این موضوع شما دچار مشکل نیستین! بدن شما وقتی تو محیط مرطوب قر ... اوهوم ممن.ون سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
lilasco عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 564 چرا !!!!!!؟ می گفتن وقتی حمام نریم و خودمون نشوریم عفونت و کیست و این جور چیزا رو دچارش نمیشیم طبق طب سنتی