2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مثبتشم دیدم ولی بعدش پریود شدم🥲😔 مارک بی بی چکت چیه؟ چند روزه عقب انداختی؟  من احساس می ...

راستش مارکشو دقیق نمی‌دونم ولی ۱۴   ۱۵ اینا موعدم بود یکی دوروز قبل موعد لکه کوچیک قهوه ای دیدم دیگه تموم شد پری نشدم . یعنی واقعا هاله داره؟

عزیزم واقعا هاله داره بنظرت؟ خودمم کمی حس کردم ولی گفتم نه امکان ندارد😅😢

اره مشخصه ...اگه دوست داری حامله شی اصلا استرس نداشته باش خودتو بزن به بیخیالی یه دست لباس بچگونه هم بگیر بزار تو کمد مطمئنم کمتر از ۶ ماه دیگه باردار میشی

مواظب بعضی از حرفاتون باشید چون ممکنه یه نفر رو تا صبح بیدار نگه داره🤗
۱۴.   ۱۵  موعدم بود نشدم همش علامت بارداری دارم  ۱۲ و ۱۳ لکه قهوه‌ای کوچک داشتم ...

از ۱۳ هم تا الان ۶ روز گذشته بعد از لکه بینی حداقل ۷ الی ۱۴ روز باید صبر کنی تا هورمون بالا بره مقدارش  ۴ روز دیگه بزن دوباره انشاالله مثبته

[ و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است…]♥️🌱
راستش مارکشو دقیق نمی‌دونم ولی ۱۴   ۱۵ اینا موعدم بود یکی دوروز قبل موعد لکه کوچیک قهوه ای ...

احتمالش هست اره البته عکس خیلی دوره واضح نیست ولی حس میکنم داره

[ و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است…]♥️🌱
۱۴.   ۱۵  موعدم بود نشدم همش علامت بارداری دارم  ۱۲ و ۱۳ لکه قهوه‌ای کوچک داشتم ...

عزیزم یه چیزی از من که کلی منفی دیدم بشنو

دیگه بی بی چک نخر، اصلا اااا، بیخیال بارداری باش، اصلا نگو وای علائم دارم خودتو چک نکن عههه سینم درد میکنه، یا ترشح دارم، کلا بیخیال باش

بزار دو سه هفته از موعدت بگذره، بعد شک کن و بی بی چک بخر و بزن، باور کن از استرس باردار نمیشی، چون تجربه کردم

اره مشخصه ...اگه دوست داری حامله شی اصلا استرس نداشته باش خودتو بزن به بیخیالی یه دست لباس بچگونه هم ...

عزیزم فدات شم ولی فعلا بچه نمیخوام آن شا الله هر کی منتظره خدا دلشون شاد کنه یه نی نی خوشگل تو دلش بزاره❤️

این علائمی که تو میگی علائم بارداریه خصوصا لکه بینی  برو آزمایش بده شاید واقعا هستی😍

نمیدونم عزیزم سر پسرم هم بعد ۲۵ رو تاخیر آزماشم مثبت شد . فعلا صبر میکنم اگه تا هفته دیگه پری نشدم میرم . البته فعلا واقعا شرایطشو ندارم 😢 آن شا الله هر چی صلاحه برای همه پیش بیاد

عزیزم یه چیزی از من که کلی منفی دیدم بشنو دیگه بی بی چک نخر، اصلا اااا، بیخیال بارداری باش، اصلا نگ ...

قربونت عزیزم . آره خودمم سر پسرم سه سال انتظار کشیدم همشو درک کردم ولی الان بچه نمیخوام فعلا فقط استرس دارم چرا پری نشدم🥺