راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم پانزده هفته ۲۸بودم همونروز بستری شدم دکتر واسم سرکلاژ کرد
تا سه هفته هم شیاف استفاده کردم
الانم بیست هفتم
ولی الان استراحت نسبی هستم
خدای بزرگ حکمتتو شکر/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
ببخشید ی سوال شما ک سن بارداریت مث منه ترشح داری ؟؟؟؟درچ حده ؟ ترشحت بی رنگه ،سفیدع چجوره؟؟خدا ...
شمام ترشح داری؟؟؟؟؟
من از دکترم پرسیدم گفت اشکال نداره
خدای بزرگ حکمتتو شکر/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
من از هفته دوازده شروع شد به دکترم گفتم گفت طبیعیه