2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان ۲۲هفته۱۹هفته۲۳بود ولی دکتر گفت دقیق نیستت خودتو جنع کردی

ببخشید ی سوال شما  ک سن بارداریت مث منه ترشح داری ؟؟؟؟درچ حده ؟ ترشحت بی رنگه ،سفیدع چجوره؟؟خداهشا ج بده😭😭

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍

منم پانزده هفته ۲۸بودم همونروز بستری شدم دکتر واسم سرکلاژ کرد

تا سه هفته هم شیاف استفاده کردم

الانم بیست هفتم

ولی الان استراحت نسبی هستم

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
ببخشید ی سوال شما  ک سن بارداریت مث منه ترشح داری ؟؟؟؟درچ حده ؟ ترشحت بی رنگه ،سفیدع چجوره؟؟خدا ...

شمام ترشح داری؟؟؟؟؟

من از دکترم پرسیدم گفت اشکال نداره

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
شمام ترشح داری؟؟؟؟؟ من از دکترم پرسیدم گفت اشکال نداره

بله معذرت میخام ترشح سفید وبیرنگ،باهمه  واسه شمام اینجوره؟لباس زیرتولک میندازه؟

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
منم روزی دوتا شیاف میذارم و استراحت مطلق

انشالله صحیح و سلامت بغلش کنی

بله معذرت میخام ترشح سفید وبیرنگ،باهمه  واسه شمام اینجوره؟لباس زیرتولک میندازه؟

اره لباس زیرم سفید میشه بعضی وقتا

من از هفته دوازده شروع شد به دکترم گفتم گفت طبیعیه