2777
2789
عنوان

علائم حاملگی کی مشخص شد برا شما؟

472 بازدید | 39 پست

من یکم زیر شکم سمت راستم درد می‌کنه و یزره کمرم 

۲۹ باید پری شم 

می‌خوام بدونم درد پریود یا حاملگی یا چی ؟ 

۱۱ روز مونده ب پری علائم حاملگی نشون میده؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳ روز دیگ موعدمه سینه هام فقط یکم درد میکنه و سمت راستم مدام میگیره و ول میکنه دیگ نمیدونم حاملم ...

بدبختی همینه 

علائم حاملگی مث علائم پریودیه

بدبختی همینه  علائم حاملگی مث علائم پریودیه

من ده روز به پریودی علائمی نداشتم بجز یکم سرگیجه البته چون هر روز صبح قبل از خواب دمای بدنمو میگرفتم سه روز به پریودی فهمیدم دمای بدنم افت نکرده و حدس زدم باردارم روز پریودی هم بی بی چک زدم و مثبت بود 

خدا حفظش کنه 😍😍 ینی میشه منم باردار باشم  دعام کن

ممنونم.دعا کن سالم بیاد بغلم.

انشالله.چرا که نه!!!😍

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
انشاالله ب سلامتی بغلش بگیری نازم  دوس داشتم فردا بی بی بزنم اما تا ۲۹ خیلیع

مرسی.خیلی زوده.بذار یکم دوم بهمن بزن.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
الان بی بی بزنم مثبت نمیشه ؟ خدا حفظش کنه

خیلی ممنون عزیزم....الان که زوده ....دمای بدنتو صبح قبل از بیدار شدن بگیر تا 7 روز دیگه اگه پایین نیومد بارداری.... البته اگه پریودیهات منظمه....دوستم داشتی تاپیک آخر منو بخون همه چیزو درباره باداری نوشتم همه شو بخون...... چون همسر من واریکوسل داشت و فقط دو درصد تحرک خوب اسپرم داشت اما من با روشهای خودم بطور طبیعی برای بار دوم باردار شدم