2777
2789
عنوان

امیدم نا امید شد

218 بازدید | 5 پست

امید وار بودم همکارم که هم اتاقمه بره ماموریت امروز اعصابم راحت باشه متاسفانه نرفت از صبح یه بند داره به جرز دیوارم گیر میده . تحملم داره تموم میشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

کجا کار میکنین که تایم کاری اومدین نی نی سایت معلومه سرتون خلوته

الان خلوته یه وقتایی انقده شلوغه وقت نمیکنیم بریم دسشویی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
منم میام البته سرکار بیکار باشم

کار همینطوریه گاهی خلوته گاهی پیک کاریه و خیلی شلوغ میشه یه روز بیکاری یه روز تا غروب یا شب هم باید وایسی. کلا به خاطر اون روزایی که شلوغه این روزای خلوتی رو هم حقوق میدن .من اولا که اومده بودم ۱۸ سال قبل تو وقت خلوتی اومدم پیش خودم گفتم اینا خلن من رو استخدام کردن بعد دو سه ماه پیک کاری شروع شد یهو کار ریخت تا شب سر کار بودم باز میگفتم برم نمونم دوباره تایم خلوتی رسید. کلا خیلی کارها اینجورین