2777
2789
عنوان

بتای ۴۴

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 29 پست
وای عزیزم مرسی بخاطر حرفات. دکتر یکم بهم استرس داد  امروز روز پنجم تاخیرم میشه شب ساعت ۷باید ...

اایشالا خیره برات برا منم دعا کن دو روز پیش تست بی بی چکم مثبت شد امروز منفی شد، خیلی سردرگم و پر استرس شدم، حالم خوب نیست، توروخدا تو که الان مقرب درگاه خدایی دعا کن برام

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس بی‌بی چک  بزار منم تگ کن ببینم

ععزیزم هر کار میکنم لود نمیشه با گوشی ام وصل میشم هر چی تلاش کردم نشد، کاش میشد بزارم ببینی

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
ععزیزم هر کار میکنم لود نمیشه با گوشی ام وصل میشم هر چی تلاش کردم نشد، کاش میشد بزارم ببینی

ببین مال من حتی با آزمایش خون هم منفی شد... 

بی بی چکمم فقط با چشم مصلح قابل دیدن بود... 

ولی من سه چهار روز صبر کردم دوباره هر دورو تکرار کردم مثبت شد... مارک روژان بگیر بی‌بی چک اون دقیق

ببین مال من حتی با آزمایش خون هم منفی شد...  بی بی چکمم فقط با چشم مصلح قابل دیدن بود...  ...

نهه مال من قشنگ دیده میشد اصلا نمیشد بهش بگی هاله ولی الان منفی نشون میده، میرم آزمایش اینجوری خیالم راحت تر میشه، فقط نمیدونم امروز که یه روز مونده به موعدم نشون میده یا نه؟

نهه مال من قشنگ دیده میشد اصلا نمیشد بهش بگی هاله ولی الان منفی نشون میده، میرم آزمایش اینجوری خیالم ...

اگر بارداری پر خطر نیست و سابقه سقط نداری یکم صبر کن لطفا پس مثبت ب احتمال زیاد

اگر بارداری پر خطر نیست و سابقه سقط نداری یکم صبر کن لطفا پس مثبت ب احتمال زیاد

سسابقه سقط به علت بارداری پر خطر دارم، پارسال یه بارداری خارج رحمی داشتم همین باعث شد که این بار با کمترین علائم از ترس اینکه مثل پارسال دیر نفهمم زودتر از موعد بی بی چک زدم که همین باعث استرس بیشترم شد

سسابقه سقط به علت بارداری پر خطر دارم، پارسال یه بارداری خارج رحمی داشتم همین باعث شد که این بار با ...

منم سه تا سقط کردم و الان بارداری چهارممه کاملا درکت میکنم پس فردا برو آزمایش تیتر بتا بده چون ممکنه بتا نشون نده بعد برو تحت نظر باش حتما

منم سه تا سقط کردم و الان بارداری چهارممه کاملا درکت میکنم پس فردا برو آزمایش تیتر بتا بده چون ممکنه ...

مممنون عزیزم فردا یا پس فردا؟

فردا موعدمه

متوجه نشدم شما تو پیامتون چی نوشتین منظورتون اینه که فردا آزمایش بدم که موعدمه یا پس فردا که یه روز عقب افتاده؟

فردا چون بارداریت پر خطر سریعتر بفهمی و بری پیش دکتر بهتره عزیزم

مممنونم از راهنماییت، لطف کردی 🙂🌷

اایشالا خیره برات برا منم دعا کن دو روز پیش تست بی بی چکم مثبت شد امروز منفی شد، خیلی سردرگم و پر اس ...

ایشالا مثبت بشه 

دعا میکنم توهم بیای و حال خوبتو اینجا بگی 

از ته دلم واست دعا میکنم

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

ایشالا مثبت بشه  دعا میکنم توهم بیای و حال خوبتو اینجا بگی  از ته دلم واست دعا میکنم

ععزیزم ممنونم خدا تو دلیت رو برات حفظ کنه، اما دیروز رفتم تست خون دادم منفی بود گویا بی بی چکم خطا داشته