2777
2789
عنوان

بتای ۴۴

778 بازدید | 29 پست

سلام صبح بخیر

من پریروز روز سوم تاخیرم بود ازمایش دادم بتام شد ۴۴

دکتر گفت مشکوکه ۴۸ ساعت بعد که میشه امشب دوباره تکرار کن 

خیلی استرس دارم

یعنی حتما باید دو برابر بشه؟؟ اگر نشه چی

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

انشالله که دوبرابر میشه، منم بتام ۶۶ بود

اگر دو برابر بشه یعنی دیگه مثبته؟؟

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمالا لقاح دیر انجام شده بنظر من مثبت

ایشالا . واسم دعا کن

اگر دو برابر شه قطعی مثبته؟

دکتر برای من چندین بار تیتر بتا نوشت، حتی دو روز بعد هم دقیق دوبرابر نشد، شاید چهار بار به فاصله ۴۸ ...

حالا ایشالا واسه من امشب بالا رفته باسه

از بس خون دادم تو این چندماه هیچیم نمونده😅

عزیزم سه روز بعد پریود دکتر به من گفت باید نزدیک به پونصد باشه، برا همین وقتی کمه میگن دوروز بعد تست بده که اگه دو برابر بشه یعنی روالش درست داره پیش میره و ممکنه لقاح دیر صورت گرفته باشه اما اگه کم بره بالا یا بیاد پایین اونموقع آزمایشای دیگه میدن برای بررسی بارداری های مثل نابه جا یا شیمیایی و این چیزا اما در کل اینا رو ملاک قرار نده، پارسال منم پنج روز بعد عقب انداختن، بتام ۴۶۲ بود، خوبم میرفت بالا بعد ده روز شد ۱۲۶۰۰ اما بازم بارداریم موفق نبود اما بدن کسایی که بتاشون پایین بوده تو تست دوباره دوبرابر شده و همه چیز خوب پیشرفته نگران نباش توکل کن به خدا

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
مبارک باشه مثبت هست

مرسی عزیزم . دکتر یکم بهم استرس داد نگرانم

عزیزم سه روز بعد پریود دکتر به من گفت باید نزدیک به پونصد باشه، برا همین وقتی کمه میگن دوروز بعد تست ...

وای عزیزم مرسی بخاطر حرفات.

دکتر یکم بهم استرس داد 

امروز روز پنجم تاخیرم میشه شب ساعت ۷باید ازمایش بدم ببینم چی میشه.. ایشالا دو برابر شده باشه🥲

الانم قطعی مثبت... دو برابر برای صحت سلامت بارداری ک اونم نگران نباش مال منم کم بود ۲۰۰ بود چند روز ...

وای خدا بهت سلامتی بده خیلی آروم شدم