2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نگیر منم دفه اول افسره عوضی بود اعتماد به نفسمو ناااابود کرد ولی دفه دوم با یه افسر دیگه بودم قبول شد.اصلا ناراحت نباش منکه رفتم امتحان بدم کسی بود که دفه ۱۲ بود میومد ولی خوشحالو خندان بود.بیخیال تا دوسال وقت داری هی بری و رد بشی اصن و مطمئن باش دفه دوم یا سوم حتتتما قبولی

وای خیلی ریده شد به اعصابم

حق داری خب عزیزم.

کلی وقت گذاشتی،زحمت کشیدی،الکی الکی آدم رو رد میکنن.

متاسفانه مشکل همه هست.

ولی. درست میشه.حتما موفق میشی عشقم.

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
سخت نگیر منم دفه امیر افسره عوضی بود اعتماد به نفسمو ناااابود کرد ولی دفه دوم با یه افسر دیگه بودم ق ...

نمیدونی چقد حالم بد شد انقد استرس داشتم یادم رفت کمربندمو ببندم ، بعدش همون اولم منو برد پارک دوبل ، الان باز فردا دانشگاه امتحان دارم ولی خیلی حالم بده با خودم گفتم کاشکی اول بقیه چیزا رو ازم امتحان میگرف مث دنده عقب و دور یک فرمان بعد پارک دوبل 

نمیدونی چقد حالم بد شد انقد استرس داشتم یادم رفت کمربندمو ببندم ، بعدش همون اولم منو برد پارک دوبل ، ...

خیلی کم پیش میاد دفه اول قبول کنن عمدا سختارو به دفه اولیا میگن.منم دفه اولم حالم افتضاح بود گریه میکردم بعد هرکی رسید بهم گفت چقدر دیوونه ای که برای این موضوع گریه میکنی بیخیال استرس که داشته باشی بدتره.دفه بعدی قرص ضد استرس از داروخانه بگیر بخور بعدم سعی کن دفه اول پشت فرمون بشینی یا دوم چون هرچی بیشتر بشینی توی ماشین تا نوبت بشه بیشتر استرس میگیری