2777
2789

من دانشجوی ترم ۳ حسابداریم علاقه ای به این رشته نداشتم و الانم همه نمره هام افتضاح و درس نمیخونم. 

بنظرتون  ترک تحصیل کنم برم دستیار دندانپزشک بشم یا همینو ادامه بدم؟  از طرفی میگم نکنه بعدا پشیمون بشم چرا مدرکمو نگرفتم. 

و اینو بگم از صب تا شش عصر سر کلاسم وقت ندارم دوتاشو ادامه بدم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستیار دندانپزشک باید روحیه ت خیلی بالا باشه ها دکترا کلا انگار از دماغ فیل افتادن باید جوری باشی ک گفتن زیرپامم تمیز کن بگی چشششم

ولی حسابداری خ اینده شغلی خوبی داره

مدرکت رو اول بگیر

بعد هرکاری دوست داشتی انجام بده

این کاربری دومم هست.از سال 92 خواننده خاموش بودم.ببخشید عزیزانم متاسفانه دیگه به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمی کنم✋✋✋ و اگه سوال روانشناسی داشتید و سوالتون کوتاه بود در همون تاپیکی که هستم جواب می دهم چون هر موقع میام سایت واسه گذراندن اوقات فراغت و...با سیل عظیمی از درخواست دوستی و سوالات مواجه میشم که متاسفانه وقت نمی کنم همه اشون رو پاسخ بدهم(ممنون که درکم می کنید)
اگه میتونی دانشگاه رو تموم کن اول. دستیار دندان پزشکیو تو هر زمان میتونی ادامه بدی حسابداری هم رشت ...

نمیدونی که نمره هام افتضاحهههه نمیدونم اصلا میتونم ادامه بدم یانه

خوب از این ترم درس بخون نمره هات خوب بشه حداقل لیسانست رو بگیری

یک دستیار دندانپزشک لیسانس بهتر از یک دستیار دندانپزشک دیپلم هست

این کاربری دومم هست.از سال 92 خواننده خاموش بودم.ببخشید عزیزانم متاسفانه دیگه به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمی کنم✋✋✋ و اگه سوال روانشناسی داشتید و سوالتون کوتاه بود در همون تاپیکی که هستم جواب می دهم چون هر موقع میام سایت واسه گذراندن اوقات فراغت و...با سیل عظیمی از درخواست دوستی و سوالات مواجه میشم که متاسفانه وقت نمی کنم همه اشون رو پاسخ بدهم(ممنون که درکم می کنید)

آهان اگه نمیتونی بی خودی وقتتو هدر ندره ترم های بعد سخترم میشه یا تغییر رشته بده ..

موفق باشی هر تصمیمی که میگیری

فک نکنم الان همه دیپلم دارن مگه اینکه دکتر آشناتون باشه که بازم نمیشه باید پرستارباشی بدونی دکترچی م ...

😐 تو دیوار نزدیک سه چهارتا اگهی دیدم یکیشو رفتم پیشش گف یماه اموزشت میدیم ماه دوم پورسانتی ماه سوم باهات قرار داد میبندیم 

فک نکنم الان همه دیپلم دارن مگه اینکه دکتر آشناتون باشه که بازم نمیشه باید پرستارباشی بدونی دکترچی م ...

نه بابا دستیار دندانپزشک یه دوره میگذرونن بعد کار میکنن

من هم‌خوابگاهیم عربی میخوند و دستیار بود یا اکثرا دیپلم اند