2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین کمک فردا بدبخت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 58 پست
نه عزیزم

بخای بیدار بمونی اصلا فایده نداره بنظرم بخاب ساعت ۶-۷بیدار شو،همونایی که خوندی هم یادت میره اگه نخابی یا کم بخابی

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
عزیزم میتونم نمره بیارم استرس گرفتم

فهمیدم ک داشنگاهیی هستی من سال دوازدهمم ولی تمام این سالا با لغتا بیشتر تونستم بگذرونم و نمره خوب بگیرم

زیاد سخت نگیر به خودت

پاشو ی قهوه بخور خوابت بپره بعد خودت خودتو خوب میشنلسی میدونی چطور درس بخونی الان خوابت میاد یادت رفته همه چی😂

پاشو بیا تایپیکمو ببین توام نظری داری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لغتارو بخونی میتونی معنی هم کم و بیش تشخیص بدی ولی اگه تونستی ی نگاه کن ببین کدوم سختته بخون اون جمل ...

عزیزم تو امتحان چی داری من تو گوشیم کلا پی دف اف فارسی هست فقط گوشی رو بخونم بنظرت 

عزیزم تو امتحان چی داری من تو گوشیم کلا پی دف اف فارسی هست فقط گوشی رو بخونم بنظرت 

کتابو بخونی بهتر یادت میاد ولی اگه با گوشی حال میکنی بخون منم نصف جزوه هامو از رو گوشی میخونم خستم هم نمیشه

من بودم نمیخوابیدم

این کاربری دومم هست.از سال 92 خواننده خاموش بودم.ببخشید عزیزانم متاسفانه دیگه به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمی کنم✋✋✋ و اگه سوال روانشناسی داشتید و سوالتون کوتاه بود در همون تاپیکی که هستم جواب می دهم چون هر موقع میام سایت واسه گذراندن اوقات فراغت و...با سیل عظیمی از درخواست دوستی و سوالات مواجه میشم که متاسفانه وقت نمی کنم همه اشون رو پاسخ بدهم(ممنون که درکم می کنید)
هعی سخت بود بخصوص سال اخر

اصلا استرس گرفتم با ای تاپیک چون یاد خودم افتادم یه جزوه خیلی سنگین و یه کتاب سنگین تر،من تا ۷.۵صب خوندم و نخابیدم،چقد اونشب حالم بد بود از بیخابی،صب ام استاد گفت من دوقلو گیذم اومده وقت نکردم از جزوه سوال طرح کنم فقط از کتاب سوال طرح کردم و من😐😑و هرچی خونده بودم یادم رفت،هنوزم که هنوزه خواب میبینم میرم  سر جلسه و هیچی بلد نیسم جز خوابای ترسناکه برام😁

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️