2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین کمک فردا بدبخت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 58 پست

منم امتحان دارم

اول ی قهوه بخور نبود ی چایی پررنگ

بعدش لغات فارسیو ته کتلبو بخون همه درسارو بعد اگه دیدی خوابت نبرد برو قسمتای ادبیشو بخون چون ارایه رو تشخیص بدی بیشترشو بلدی زبانی هم همون لغتا رو میتونی براش بنویسی برای فکری هم بخونی معنیشو میفهمی مینویسی

اخر سرم بخواب با ۱۰ هم قبول میشی با ۲۰ هم مهم سلامتیه ک من سر این ۲۰ تا الان اعصاب و روان و معدمو از دست دادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این جوری ۲۴ ساعت کلا نخوابم مغزم کار میکنه بنظرت

آره بابا مغز آدم توانایی هرچی داره... این حرفا الکیه مغز فلان بسان 

من خودم دیشب از 12 شب شروع کردم تا 5 صبح خوندم... بعد 5 ونیم حاضر شدم تا رفتم برسم شد 7 بعدم 8 امتحان دادم 10 اومدم خونه خابیدم تا 6 بعد از ظهر 

امتحانمم خوب دادم لذت بردم 

خب این جوری ۲۴ ساعت کلا نخوابم مغزم کار میکنه بنظرت

وای یاد دوران درس افتادم چقد بد بود...من تا تموم نمیکردم خوابم نمیبرد از استرس...دانشگاه جبران کردم شب امتحان فقط میخوندم استرس دوران مدرسه رو نداشتم

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
شرایط پیچیده ای  خدایا شکر تموم شده😂😐 ب نظر من بخاب  ۵ پاشو نمونه سوال حل کن

وای منم یاد خودم افتادم هووووپف

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

دانشجویی؟؟

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️