2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 56 پست
نه عزیزم بهش گفتم که شما که مامانت خوبه  منظورمه که حتی اگر هیچکی توخانوادش خوب نباشه وگرنه ط ...

اره تفلی خودشم میگ مادرش جدا شده و بامادرشه🤦‍♀️

دیگ پدر مرده براشون 

من پدرم معتاد اینا نیس ولی خب جدا شدن و با مادرم زندگی میکنم  و از بچگی با مادرم بودم مادرم جونشو برام گزاشته پدرم برام  مرده انگار اصلا هم برام مهم نیستش

خدایا زیر تمام گناهانم بنویس جوانی..😔🖤
وا  ببخشید اینو میگم مشکل پدرش بوده ک مادرش جدا شده  ینی مادرش داره براش زحمت میکشه الان ...

نه اتفاقا ولی من چون تجربه دارم میدونم که میگم

من عروس خواهرشوهرم دختره واقعا فقط یه پدربزرگ خوب داشت وقتیم عقدش کردن مستقیم اومد خونه اینا زندگی کرد بعد دوسال عروسی گرفتن الانم 10 ساله خونه داره راحت زندگی میکنه اگه همون مامان بابای معتادش میومدن  فک میکنی اختلاف نمیفتاد توزندگیش فک میکنی شوهرش نمیگفت نمیخوام بچم مامان باباتو ببینه؟

قد167 وزن76وزن دلخواه 67

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم مشکل شمارو دارم مثل توهم با پسرخالم نامزد کردم فقط دعا کن پشیمون نشن ازدواج کنیم🥺🫂 غصه ن ...

چراپشیمون بشن دخترب این توبی نگران نباش چیزای قشنگی تو ایندتع

اره تفلی خودشم میگ مادرش جدا شده و بامادرشه🤦‍♀️ دیگ پدر مرده براشون  من پدرم معتاد اینا نیس ...

دقیقا منظورم همینه

اگر یه آدم اشتباه توزندگیت باشه خیلی چیزا تغییر میکنه

من داداش کوچیکم اول عاشق شد گفت فقط همین بعد چی شد خانمش روبا کسی گرفتن این وسط سرنوشت دختر بی گناهش به بازی گرفته شد وقتی براش رفتم خواسگاری گفتم اول مادر این بچه شو بعد همسر این آقا

الانم دخترش8سالشه مامانشو ندیده چرا؟چون دوروز دیگه اون بیاد توزندگیش چی میشه تا تقی به توقی بخوره سرکوفت میشنوه مث مادرتی

ولی اون نباشه نمتونن منت بذارن چون ازون مادر دوره

من نمیدونم پدر شما مشکلش چیه ولی هیچوقت نذار بخاطر دیگران سرخورده بشی 

قد167 وزن76وزن دلخواه 67
نه اتفاقا ولی من چون تجربه دارم میدونم که میگم من عروس خواهرشوهرم دختره واقعا فقط یه پدربزرگ خوب دا ...

از اون لحاظ ک هردو معتاد باشن هی بخان مزاحم شن  ارع خوب نیس دختره شاید دلش بسوزه بگ پدرو مادرم هستن  ولی شوهرش ک نمیخاد  حتما مشکل پیش میاد حتی ممکنه دختره هم طلاق بگیره بخاطر اونا 

گفتی پدربزرگش با اونا زندگی میکنه؟

خودش خونه ندارع مگ؟

بازم دوماد خوبی نصیبشون شده ک پدربزرگش رو نگ میدارع

دقیقا منظورم همینه اگر یه آدم اشتباه توزندگیت باشه خیلی چیزا تغییر میکنه من داداش کوچیکم اول عاشق ...

خیلی سختع مادرشو نبینه بهترع انشالله مث دختر خودش ازش نگ داری کنه اون گناهی نکرده..

پدرو مادرم بخاطر دخالت های مادر بزرگم جدا شدن.. فامیل دور هم هستن.. مادرشوهر مامانم تو زندگی دخالت میکرده و اون زمان تو ی خونه بودن.. و مادرم شرط جدا شدن خونه گذاشته ک اونا قبول نکردن با اینکه وضع مالی‌شان خوب بوده پدرمم ی جورایی بی زبونه هرچی پدرو مادرش بگن همون کارو انجام میده..

از اون لحاظ ک هردو معتاد باشن هی بخان مزاحم شن  ارع خوب نیس دختره شاید دلش بسوزه بگ پدرو مادرم ...

نه دختره پیش پدربزرگش بزرگ شد بعد عقد اومد پیش خواهرشوهرم

پدربزرگش بعد که افتاده شد این دختر جمعش کرد چون حق پدرومادری به گردنش داشت 

قد167 وزن76وزن دلخواه 67
خیلی سختع مادرشو نبینه بهترع انشالله مث دختر خودش ازش نگ داری کنه اون گناهی نکرده.. پدرو مادرم بخاط ...

درک میکنم خواهر خودم تا پسرش28ساله شد بامادرشوهرش بود بعدم به لطف عزراییل مستقل شد 

شماها که جوونین خوب چشماتون روبازکنین زندگی سخته با انتخاب اشتباه سختتر نکنینش 

قد167 وزن76وزن دلخواه 67