2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 56 پست
حقیقتش من دوتا پسر دارم که روشون حساسم از اول تولدشون ودوتا ازداداشامم خودم رفتم خواسگاری واسشون خ ...

بتون حق میدم چون من خودم تواین شرایطم درک میکنم واگ نبودم اجازه نمیدادم اصلااا حتی اگ پسرم خودکشیم میکرد ولی یکم نامردی قطع ارتباط باخانواده اگ احیانن اینجوری شد تروخدانکنین اون دخترم گناه داره بله من مامانم خیلی ادم خوبیه کل جونیشو ب پای ما گذاشت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حقیقتش من دوتا پسر دارم که روشون حساسم از اول تولدشون ودوتا ازداداشامم خودم رفتم خواسگاری واسشون خ ...

وا 

ببخشید اینو میگم مشکل پدرش بوده ک مادرش جدا شده 

ینی مادرش داره براش زحمت میکشه الان اونم نباید ببینه؟

این حرف کاملا اشتباست 

ببخشید اینو میگم منظور خاصی ندارم ولی انگار شما از اونایی هستی ک تو زندگی پسرت حتی برادرت دخالت میکنی 

خدایا زیر تمام گناهانم بنویس جوانی..😔🖤

خودت شاغل شو دستت تو جیب خودت باشه رو تحصیلات و ظاهر و پیشرفتت کار کن دیگه نگران اینکه بابات کی بوده مامانت کیه نخواهی بود.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
بتون حق میدم چون من خودم تواین شرایطم درک میکنم واگ نبودم اجازه نمیدادم اصلااا حتی اگ پسرم خودکشیم م ...

ببین بچه طلاق بودن مشکلی نداره من فقط با اعتیاد مشکل دارم واسه همین گفتم مامانتون خوبه؟

وقتی شما باپدرتون دفت وآمدنکنین نمیتونه مشکل پیش بیاد 

اتفاقا به مادرت افتخار کن چون یه تنه بزرگت کرده 

توفامیل ما داریم ازین موردا چه دختر وچه پسر

باورت میشه پسره خرج مواد باباش رومیده که نره بازیافتی جمع کنه که جلو فامیل همسرش خجالت نکشه؟

وقتی بگی من پدری ندارم ومادرم پدرم و مادرم و خواهر و برادرمه خیلی بهتره که

هرکی اومد خواسگاری بگو من پدری ندارم وتو زندگیم نیست من مادر دارم فقط 

بعدم هیچوقت جوری رفتار نکن که بخاطر خانوادت توسرت بزنن یا هرننه قمری بیاد خواسگاریت

قد167 وزن76وزن دلخواه 67

عزیزم منم مشکل شمارو دارم مثل توهم با پسرخالم نامزد کردم فقط دعا کن پشیمون نشن ازدواج کنیم🥺🫂 غصه نخور خدامون بزرگتر از این حرفاس دری رو نمیبنده اگه ببنده بهترشو باز میکنه

🌹غصه نخور صبور باش خدامون بزرگتر از این حرفاس دَری رو ببنده باز نکنه نمیبنده ببنده بهترشو باز می‌کنه🫂 غمت نباشه دنده عقب از همشون جلوی تو خدارو داری همه جوره هواتو داره❤️

من شرایط شمارو نداشتم اما شرایطم جوری بود که هیچکس فکر نمیکرد من ازدواج کنم.اما من فقط خدا رو باور داشتم از ته قلب.سختی زیاد کشیدم اما الان یه همسر خوب دارم که خودم اعتراف میکنم ازم سرتره. خداروشکر همه جوره پشتمه

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
وا  ببخشید اینو میگم مشکل پدرش بوده ک مادرش جدا شده  ینی مادرش داره براش زحمت میکشه الان ...

نه عزیزم بهش گفتم که شما که مامانت خوبه 

منظورمه که حتی اگر هیچکی توخانوادش خوب نباشه

وگرنه طلاق که یه چیز معنولیه و پدر معتاد که روبورس شده این روزا

قد167 وزن76وزن دلخواه 67
ن امیدوارم اشتباه برداشت نکنی این ک کسیو دوست باشی چیز بدی نی از دوست داشتن هیچی قشنگ تر نی مثال زدم ...

دختر عاقلی هستی. درست هم‌گفتی ارتباط نداشتن با یه پسر خارج از حد بعنوان دوست پسر خوب بودن نیست که بد هم هست. اعتقادت رو حفظ کن و عزت نفس داشته باش. 

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
عزیزم مشکل حرفی احیانا اگ داشتی میتونی ب من بزنی خوشحال میشن کمکت کنم❤ ب این چیزام فک نکن پسری ک بخا ...

باشه مرسی ازت واقعا توهم همینطور میتونی رومن مث ی خاهر حساب کنی