2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 56 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازکجا سن منومیدونی😅

از نوشته هات

لطفا درستو بخون فقط 

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
حالا چرا خوب بودنو با تاحالا ارتباط تداشتن با پسر میبینی؟

ن امیدوارم اشتباه برداشت نکنی این ک کسیو دوست باشی چیز بدی نی از دوست داشتن هیچی قشنگ تر نی مثال زدم ک بگم اینقدر هواسم ب رفتارم بوده ک نگن چون بابا بالاسرش نی باپسروایناس چون شرایط من فرق میکنه حتی اگ دوست داشتن باشه همه میگن کسیو نداشت جلوش بگیره

من برای پسرم انتخاب نمیکنم، ولی اگر پسرم خودش انتخاب کنه و پافشاری کنه و مجبور بشم می‌پذیرم و اگر بپذیرم یعنی واقعا می‌پذیرم نه اینکه قبول کنم و بعدا خونشو تو شیشه کنم

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
فدات شم انشالله خداکمکمون کنه و آینده خوبی داشته باشیم خیلی ناراحت شدم 🥺❤

مرسی قلبم ایشاالله بهترنیا نصیبت بشه😍🥰ی روز اون ادمم میفهمه خوش قلب ترین دخترو ازدست داده

حقیقتش من دوتا پسر دارم که روشون حساسم از اول تولدشون

ودوتا ازداداشامم خودم رفتم خواسگاری واسشون

خانواده خیلی مهم بوده واسم چون بهرحال با اونا باید رفت وآمدکنی ولی اگر پسرام بیان بگن عاشق همچین دختری شدن وواقعا دختر خوبی باشه فقط درصورتی که تعهد بده به هیچ عنوان باخانوادش رفت وآمد نمیکنه میرم خواسگاری

البته فکر کنم شما مامانتون خوبن ومشکلی ندارن؟

قد167 وزن76وزن دلخواه 67

دیدم دختری با این شرایط که واقعا زندگی سختی داشتن الان دندو نپزشک شده و با همکارش ازدواج کرده تلاشتو بکن 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه