2777
2789
عنوان

ازدواج

596 بازدید | 56 پست

من پدرم معتاده و کارتن خابه قدیمم بامادرم خیلی دعوا میکردن فوش های ناسزا همسایه ها میشنیدین ووو خاهرمم خیلی پسر بازه دختر بدی نیستا ی وقت فک نکنین ن بخدا همه اطرافیا وفامیلم میدونن بابام معتاده وکارتون خابه والان مامانم طلاق گرفته واما دراخر خودم بخداخیلی دخترخوبیم تاالان ی بارم بای پسردوست معمولیم نبود خیلب هواسم ب رفتارم بوده تورو بزرگتر وای نسادم شما باشین حاضرین همجین دختری بااینجور خانواده ای براپسرتون بگیرین الان خیلی خانواده مهم شده ومنم بی گناه این وسط سوختم خاهشا بی رودروایسی بگین حاضرین

اگر عاشق طرفم بوده باشم آره حاضرم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ندارم ولی خب مهم تویی خانوادت خیلی مهم نیست بعدشم بنظرم ازدواج نکنی بهتره چون اگه یه ادم بدی گیرت بیاد همیشه سرکوفت خانوادتو بهت میزنه بنظرم هیچوقت ازدواج نکن

مادر من مثل شما بود

خیلی خیلی دختر پاکی بود و وقتی نوزاد بود پدر و مادرش جدا شدن

پدرم باهاش ازدواج کرد و واقعا واقعا الان خوشبخته مامانم

مهم اخلاق خودت و پاک بودن خودت که دست خودته

معتاد بودن بابات و طلاقشون دست خودت که نبود

بله 

البته که خیلی کوچولویی هنوز برای ازدواج

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
بچه ندارم ولی خب مهم تویی خانوادت خیلی مهم نیست بعدشم بنظرم ازدواج نکنی بهتره چون اگه یه ادم بدی گیر ...

ببخشید واقعا این نظر که دادی ؟؟😐

هیچوقت ازدواج نکن !!!

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست :)