2777
2789
عنوان

آخه چرا خدا😭😭

529 بازدید | 35 پست

خدایا بیا جون منو بگیر فقط این کارو باهام نکن بچم دوبار سرما خورد خانوما بخدا دیگه نمی‌دونم چیكار کنم بخدا دیگه کشش ندارم جون ندارم دارم میمیرم همش از این و اون حرف می‌شنوم تا حالا سه بار برا سرما بستری شده الان سه ماهشه امشب باز علائم سرما خوردگی داره بخدا دیروز دختر بزرگم مرخص شد خیلی بدبختم خیلی خیلی خیلی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم منم داغون شدم با بچه هام 

فقط طب سنتی نجاتم داد 

علایمش چیه 

برای گلو فقط بارهنگ و چهار تخم معجزه اس

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

[QUOTE=268276261]بچم نمیتونه نفس بکشه خدایا دیگه منو بکش ایقد عذابم نده😭😭😭😭[/QUOTEاشکال نداره عزیزم پسر منم الان یکسال و نمی داره در ماه ۳ بار سرما میخوره حرف بقیه مهم نباشه تمرکزتو بزار و دارو بده تا خوب بشه بعضی بچه ها همینجوری ان پسر منم اینجوریه

صبور باش 

بعضی وقتا ی شرایطای سختی واسه ادم پیش میاد ک میفهمی ذره بین خدا اومده رومون و بعدا یهو همه چیز درست میشه ب الان نگاه میکنیم خجالت زده میشیم یا سربلند.

من تو اخرین باری ک تو این موقعیت قرار گرفتم تو زندگیم خودمو زدم ب پررویی و سفت و محکم وایسادم پاش. گفتم میخوام سفت شم ن ناله میکنم ن ناشکری. گریه میکردما اما ناشکری نکردم. هفت هشت ماه از اون روزم گذشته آنچنان خوشحالی ای تو دلمه ک یادم اومد ی شب آرزو کردم صبح رو نبینم ازش شرمنده و پشیمونم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز