2777
2789
فقط دیشب تب کرد ۳۹بود بهش استا دادم خوب شد صبح دیدم کل بدنش زده بیرون .‌‌‌‌‌‌...جالب ۲تادکتر بردم ی ...

صورت شم دونه زده؟احتمالا برا همون تب هس دونه هاش

منک دوبار اینجور شد خودش رف تو ۳روز_

وا هیچی ندادن ؟😶منک دیروز بردم دکتر دخترمو ی عالم شربت داده گف تنگی نفس داره

توم مواظب باش از سرفه هاش سرسری رد نشی چون چرک میکنه ریه و اینا _ببر ی دکتر دیگ واس سرماخوردگیش

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
صورت شم دونه زده؟احتمالا برا همون تب هس دونه هاش منک دوبار اینجور شد خودش رف تو ۳روز_ وا هیچی ن ...

ن اسپری بینی و سیتریزین و بااین قرص ..‌.اره صورتشم زده ...گفتم برای سرفه هاش چی ؟ گف همین قرص

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اسپری بینی و سیتریزین و بااین قرص ..‌.اره صورتشم زده ...گفتم برای سرفه هاش چی ؟ گف همین قرص

منم اینارو چن روزدادم سرخود اصلا اثر نکرد دیدم بدترم شده😥قرصو چجوری بخوره بچه یکسالو نیمه😐اگ میترسی و خوندی عوارض داره  ک نده_زدی تو نت اسم قرصو ک برای چیه؟؟

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
منم اینارو چن روزدادم سرخود اصلا اثر نکرد دیدم بدترم شده😥قرصو چجوری بخوره بچه یکسالو نیمه😐اگ میترس ...

اره عوارض داره کورتون برای التهاب ...ن نمیدم استرس گرفتم ..گف تو آب حل کن

اره عوارض داره کورتون برای التهاب ...ن نمیدم استرس گرفتم ..گف تو آب حل کن

آها پس نده 

ب شما الان چی داده؟

شربت آموکسی سیلین ۲۵۰_

شربت برونتیف

شربت سالبوتامول

پودرمونته لوکاست

بهتر شد با این داروها؟

اره از دیروز خیلی بهتره خداروشکر

سلام عزیزم. خواهش میکنم اگر پیامم رو دیدین جوابم رو بدین از نگرانی در بیام. از یه تاپیک دیدم بچه شما هم حساسیت به پروتیین گاوی داشته. خواستم اگه امکانش باشه بگید علایمش چی بود و شکر خدا چن سالگی درست شد ممنون

سلام عزیزم. خواهش میکنم اگر پیامم رو دیدین جوابم رو بدین از نگرانی در بیام. از یه تاپیک دیدم بچه شما ...

سلام عزیزم ..علائمش اگزما و یبوست و نق نق الان ۲۰ماهشه تقریبا همه چی میخوره اصلا نگران نباش 

اصلا چیز مهمی نیس کم کم کنار میای اگر ب بیشتر چیزا حساسیت داره شیرخشک بده برای خودتم راحتتره

احساس میکنم هیچوقت درست نمیشه شب و روزم یکی شده هیچ لذتی ازش نمبرم. باباش نمیزاره درکم نمیکنه میگه شیر خودت بده