avina_gh مدیر استارتر عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 4600 عنوان سرماخوردگی 205 بازدید | 29 پست پسرم یک سال و نیمس ..سرفه میکنه و کل بدنش دونه قرمز زده بیرون دکترش قرص پردنیزولون داده الان عوارضش خوندم میترسم استفاده کنم 1401/10/19 | 01:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
susaaaaaan عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 13417 همه داروها عوارض دارن و همیشه هم قرار نیست عوارض به بیمار منتقل شه گرخانه همین است همه خانه خرابیم
avina_gh مدیر استارتر عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 4600 همه داروها عوارض دارن و همیشه هم قرار نیست عوارض به بیمار منتقل شه اخه تو ۶روز ۱۲تا باید استفاده کنه
1494th عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 3625 اخه دو روز اول روزی ۳تا داده نگران نباش الان همه درگیرن پسرمنم سرفه میکنه سرما خورده
avina_gh مدیر استارتر عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 4600 همیشه عوارض بروز نمیده نترس بده بهش ببین میسازه یا نه اخه نوشته سیستم ایمنی صفرمیکنه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 دکتربهش داده ومطمئنا ازعوارض وفوایدش وشرایط بیمارآگاه بوده که داده نترس بهش بده اگه اینطوربخوای حساب کنی همه داروهاحتی غذاهایی که مامیخوریم عوارض وحشتناکی دارن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
avina_gh مدیر استارتر عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 4600 نگران نباش الان همه درگیرن پسرمنم سرفه میکنه سرما خورده شما دکتر بردی چی داده ؟البته دکترش فوق تخصص
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 دکتربهش داده ومطمئنا ازعوارض وفوایدش وشرایط بیمارآگاه بوده که داده نترس بهش بده اگه ای ... ولی اگه خیلی میترسی فرداببرش یه دکتردیگه .من الان سنش روخوندم حق داری بترسی راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
drdel عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 137 اخه نوشته سیستم ایمنی صفرمیکنه کلا الرژی ی مکانیسم ایمنیه باید قرص روی همینا تاثیر بزاره نگران نباش تو قرصاشو بده بدنشم تقویت کن با ویتامین سی و این چیزا
avina_gh مدیر استارتر عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 4600 دکتربهش داده ومطمئنا ازعوارض وفوایدش وشرایط بیمارآگاه بوده که داده نترس بهش بده اگه ای ... اخه کلا تو نی نی سایت خوندم ترسیدم کاش نمیخوندم
مامانه_هدیه عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5531 دونه های قرمز واس بعد تب هس؟؟اگ اره ک خودش بعد ۳روز میره_چیزی نزن ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
avina_gh مدیر استارتر عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 4600 ولی اگه خیلی میترسی فرداببرش یه دکتردیگه .من الان سنش روخوندم حق داری بترسی اره کوچولو ..اره میبرم
avina_gh مدیر استارتر عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 4600 دونه های قرمز واس بعد تب هس؟؟اگ اره ک خودش بعد ۳روز میره_چیزی نزن فقط دیشب تب کرد ۳۹بود بهش استا دادم خوب شد صبح دیدم کل بدنش زده بیرون ....جالب ۲تادکتر بردم ی شربت برای سرفه ندادن