2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی دیگه بعد نیم ساعت کلا خاموشی زدم ازحرصم چون وقتی حالشم خوبه ۱۲ میخواد بخوابه یعنی کلا ۲ساعت پیش منو‌دخترمه اینم بگم شوهرم خیلی پرانرژیه نمیدونم چرا اینجوری شده

برقا که خ شد بحثمون بالا گرفت من یه چیزی گفتم با حالت خاصی ج دادا انگار من بچشم اصلا یه مدلی که ادم حس میکنه به شعورش توهین میشه منم گفتم با بچت حرف نمیزنی که گفتم دست و پاتو جمع کن حق نداری اینجوری حرف بزنی چندروزه سربالا جواب میدی

خوب شاید میگرن داشته باشه؟

فشار روحی و مالی این روزا خیلی زیاده شاید چک داره شاید بازار خوب نمیچرخه شاید از کسی زخم زبونی چیزی میشنوه 

میدونم شما هم تنهایی و توقع حمایت روحی داری حق هم داری

ولی ما اینجا نمیتونیم بگیم چون من فلان حق رو دارم و بهش توجه نمیشه پس منم توجه نمیکنم اینجوری زندگی مون نابود میشه 

بهتر نیست وقتی سردردش خوب شد یه صحبت با هم داشتین در مورد اینکه چرا بی حوصله شده حرف بزنین؟ اینکه تو هم بهش احتیاج داری

چی بگم والا

گفتم نه تعطیلات داریم نه شب میای خونه حوصله داری گفتم شبیهپدرت داری میشی هر حرفی هم میزنم میخوای باحرف بکوبی تو دهنم یهو به فامیلام فحش داد منم ناراحت شدم دیگه هرچی ازدهنم دراومد گفتم دفعه اولش نبود چند وقته تا یه چیز میشه فحش میده به خاله هامو ... یا تو خوشی ادای لهجشونو درمیاره منم کل ایل طایفشو به فحش کشیدم 

گفتم نه تعطیلات داریم نه شب میای خونه حوصله داری گفتم شبیهپدرت داری میشی هر حرفی هم میزنم میخوای باح ...

خب نباید میگفتی داری شبیه بابات میشی بهش برمیخوره

بعدم وقتی سر درد میبینی اعصاب نداره چرا انقد پاپیچ شدی 😑