2777
2789
عنوان

وسواس فکری (بیاید نظر بدید خواهشا)😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1779 بازدید | 82 پست
میتونی بنویسی ،مثلا یه تایمی از روز رو اختصاص بده به نوشتن فکرات ،اگه کل روز هم فکری اومد سراغت بگو ...

اینارم امتحان کردم چند ساله تحت درمان بودم دکترم دید با اینا خوب نمیشم گفت بستری شو

میخوام نمیتونم کنترل کنم داعم دارم فکر منفی میکنم

عزیزم منم مثل شمام برا منم از نوع شستنه هر چقدر میشورم انگار کثیفه با این که میدونم تبهماته بازم عقلمو میدم دست شیطان منم موندم چیکار کنم انگار کسی بهم دستور میده خسته شدم ای کاش ما هم روزی مثل آدمای دیگه زندگی کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شدید 

منم داشتم دو سال دارو خوردم بهتر شدم 

ولی از اوم موقعی که حامله شدم خیلی شدید شده

همش میگم خدا کنه بعد از زایمان خوب بشم😔

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
درمان نداره ؟

شما روانشناس رفتی بهتر میدونی .من تا حالا نرفتم خودم از پسش براومدم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
خیلی سخته  باز خداروشکر قوی هستی

ببین خودتم همکاری کن روانشناس و قرص نصف راهه بقیشو باید خودت بری

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
چند هفته ای ؟ منم دیگ هم خودمو عذاب میدم هم بچرو اذیت میکنم

۲۳ هفته

منم همین طور 

از دوماهگی وسواسم شدید شده

من به غیر این تو راهی دوتا بچه دیگه هم دارم

انقد بهم فشار میاره اعصاب اون طفلکارم ندارم همش دارم داد میزنم سرشون

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
ببین خودتم همکاری کن روانشناس و قرص نصف راهه بقیشو باید خودت بری

من ترس از دست دادن عزیزامو دارم واسه همین تسلیم افکارم میشم هر چی میگ گوش میدم انجام میدم تا یه فکر منفی میاد سراغم فک میکنم بهش دیوونه میشم اگ خدایی نکرده چیزی بشه اگ مقصرش من باشم😢

۲۳ هفته منم همین طور  از دوماهگی وسواسم شدید شده من به غیر این تو راهی دوتا بچه دیگه هم دارم ...

عزیزم به سلامتی انشالله 

خیلی وقته وسواس داری ؟ منظورم اینه از بچه اول بوده؟