2777
2789
عنوان

باشوهرم سر پول دعوام شد

1909 بازدید | 91 پست

هرسری ازم پول قرض میگیره پس نمیده،بازم دلم میسوزه بهش پول میدم اخرامشب عصبی شدم گفتم پولمو بدم میگه برو ز کادوهایی ک برا خونه اوردن بردار قرضتو میگم لامصب اونارو کنار گذاشتم پس انداز بشه وسایلامو ک لازم دارم بگیرم باهم بحث کردیم احر برگشت گفت تو جنست خرابه انقدرررر گریه کردم برادر و پدرش ده تومن بهش قرضن نمیدن اینم لز من میکنه نمیده هیچوقت

منم قهر کردم اومدم اتاق دخترم درم بستم

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است

کارمندی؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعصابم خورد شد گفتم اصلا نمیخوام

اونم گفت پول کادوها رو بده ب خودم لازم دارم

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است

عزیزم برادر و پدرش رو چه حسابی باید به شما پول قرض بدن 

بعدشم مگ زندگیه مشترک نیس😐😟

منو من و تو داره مگ 

سر پول دعوا میکنید ک قرضاتو بده؟

مگ شوهرت غریبس ؟؟؟ خب شوهره خودهه زندگیه خودته 

من عیدی نامزدیمم قرض دادم هنوزم نداده😂

میشه اخه یکم انعطاف داشته باش ناموسا

عزیزم برادر و پدرش رو چه حسابی باید به شما پول قرض بدن  بعدشم مگ زندگیه مشترک نیس😐😟 منو من ...

پول خودمونو نباید بدن؟؟

الان که دیگه پولی نمیتونی بگیری پس بهتره بخاطرش بحث نکنی ولی دیگه بهش پول نده اصلا نزار بفهمه پولی داری ،اون پولی که شوهرت ازش خبر داشته باشه برات پول نمیشه انتظار داره تا مشکلی پیش اومد بدی بهش برگشتی هم که نداره پس دیگه نذار از بفهمه پول داری

الان که دیگه پولی نمیتونی بگیری پس بهتره بخاطرش بحث نکنی ولی دیگه بهش پول نده اصلا نزار بفهمه پولی د ...

اخه کادو میارن میفهمه دیگه