2777
2789
عنوان

استرس سوال

121 بازدید | 10 پست

سلام دخترا میخواستم درمورد دانشگاه سوال کنم من خیلی اجتماعی نیستم از بچگی مشکل اینو داشتم دبیر از من سوال میپرسید با استرس جواب میدادم و گند میزدم نمرم کم میشد میخواستم اینو بدونم که دانشگاهم مثل مدرسه هست؟؟؟سوال میپرسن محیطش چه جوریه

احساس میکنم محیط استرسی هستش

آره شفاهی سوال میپرسن، باید کنفرانس بدی و...

خب ببین خودت تصور کن مدرسه یه جامعه کوچیکتر بود با همکلاسیات و معلمت و همه هم سن 

دانشگاه قاعدتا یه جامعه بزرگتره متشکل از دختر و پسر در سنین متفاوت 

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه مدرکشو بخرم کلا دانشگاه نرم چون از محیط اجتماعی خوشم نمیاد 

خب مقطع های متفاوت داره و آره فکر کنم بشه 

ولی چراااا میخوای این شانس و فرصت رو از خودت بگیری 

خیلی چیزا تجربه میکنی که تو هیچ برهه و زمینه ی دیگه از زندگیت تجربش نمیکنی 

تو مشکلت این نیس که از محیط اجتماعی خوشت نمیاد فقط اعتماد به نفس نداری :)

خب مقطع های متفاوت داره و آره فکر کنم بشه  ولی چراااا میخوای این شانس و فرصت رو از خودت بگیری& ...

دقیقا کلا فراریم از اجتماع از صحبت کردن استرس میگیرم رشتم کامپیوتره گفتم اگه مدرکشو بخرم کلاس برنامه نویسی برم جایگزین دانشگاه 

دقیقا کلا فراریم از اجتماع از صحبت کردن استرس میگیرم رشتم کامپیوتره گفتم اگه مدرکشو بخرم کلاس برنامه ...

خب اینجا رو بخوای بپیچونی نری، جاهای دیگه رو میخوای چیکار کنی؟

بنظر من این فرصت رو از خودت نگیر،عوضش اعتماد به نفستو تقویت کن و دانشگاه رو هم برو و انقدرم اهمیت نده که دیگران چی راجع بهت فکر میکنن

به نظرت چی کار کنم خیلی سختمه

من تخصصی تو این زمینه ندارم ولی طبق چیزایی که واسه خودم انجام میدم و واسم جواب میده اینه که

اول خودتو بشناس، نقاط قوت و ضعفتو پیدا کن،مثلا بر فرض تو میدونی خطت بده و میدونی اگه یکی ببینه خطتو بنظر اونم بده، پس وقتی یکی میاد بهت میگه فلانی چقدر خطت بده چون تو این آگاهی رو داشتی دیگه استرس و اضطراب نمیگیری(چون انتظارش رو داشتی و میدونستی)

نقاط قوتت رو هم همینطور 

و اینکه یه سری کارا میتونی بکنی که اعتماد به نفستو ناخودآگاه بالا میبره مثلا مهارتای مختلف یاد بگیر(نمیخواد کار بزرگی حتما باشه) کتاب بخون تو هر زمینه ای که دوست داری،اخبار بصورت رندوم بخون تا در مورد هرچیزی یه اطلاعاتی داشته باشی

حتی زمانایی که تو مودش نیستی و اعتماد به نفس نداری، تظاهر کن وقتی تو تظاهر کنی ناخودآگاه دیگران هم بهت احترام میذارن و جدیت میگیرن و اون حس رضایت و اعتماد به نفسه ناخودآگاه تبدیل به واقعیت میشه 

و یه چیز دیگه دااائم و هرجا استرس گرفتی(من این کارو واسه خودم میکنم) به خودت یادآوری کن ادمای اطرافت که باعث استرست میشن اکثرشون هییییچ نفعی و نقشی تو زندگی تو ندارن پس واست مهم نباشه همه چی رو به (ببخشید) یه ورت منتقل کن😂

خیلیییی ببخشید کلی طولانی شد، فقط چون خودم اینطوری بودم دوست نداشتم تو هم تو این شرایط بمونی 🥲💕🫂