من تخصصی تو این زمینه ندارم ولی طبق چیزایی که واسه خودم انجام میدم و واسم جواب میده اینه که
اول خودتو بشناس، نقاط قوت و ضعفتو پیدا کن،مثلا بر فرض تو میدونی خطت بده و میدونی اگه یکی ببینه خطتو بنظر اونم بده، پس وقتی یکی میاد بهت میگه فلانی چقدر خطت بده چون تو این آگاهی رو داشتی دیگه استرس و اضطراب نمیگیری(چون انتظارش رو داشتی و میدونستی)
نقاط قوتت رو هم همینطور
و اینکه یه سری کارا میتونی بکنی که اعتماد به نفستو ناخودآگاه بالا میبره مثلا مهارتای مختلف یاد بگیر(نمیخواد کار بزرگی حتما باشه) کتاب بخون تو هر زمینه ای که دوست داری،اخبار بصورت رندوم بخون تا در مورد هرچیزی یه اطلاعاتی داشته باشی
حتی زمانایی که تو مودش نیستی و اعتماد به نفس نداری، تظاهر کن وقتی تو تظاهر کنی ناخودآگاه دیگران هم بهت احترام میذارن و جدیت میگیرن و اون حس رضایت و اعتماد به نفسه ناخودآگاه تبدیل به واقعیت میشه
و یه چیز دیگه دااائم و هرجا استرس گرفتی(من این کارو واسه خودم میکنم) به خودت یادآوری کن ادمای اطرافت که باعث استرست میشن اکثرشون هییییچ نفعی و نقشی تو زندگی تو ندارن پس واست مهم نباشه همه چی رو به (ببخشید) یه ورت منتقل کن😂
خیلیییی ببخشید کلی طولانی شد، فقط چون خودم اینطوری بودم دوست نداشتم تو هم تو این شرایط بمونی 🥲💕🫂