2777
2789
عنوان

وزن کم جنینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلستر هیچ خاصیتی نداره همش ضرره استخوان معده رو داغون میکنه 

یکی از اعضای اصلی ماء‌الشعیر تلخ، رازک است که برای رفع مشکلات عصبی بسیار مفید است. خانم‌های باردار معمولا به دلیل فشارهای روانی و نگرانی‌هایی که در دوران بارداری دارند، حساس‌ترند و معمولا زود عصبانی می‎شوند.

مصرف ماء‌الشعیر تلخ به شما کمک می‎کند تا راحت‌تر بتوانید با اتفاقات اطرافتان برخورد کنید و اعصاب آرامی داشته باشید.

عصاره مالت جو، بخش دیگری از ماء‌الشعیر تلخ را تشکیل می‌‎دهد که برای خانم‌های باردار بسیار مفید است. خاصیت لاکتوژنیکی موجود در عصاره مالت جو، به ترشح شیر مادر کمک بسیاری می‌کند.

علاوه بر آن، عصاره مالت سرشار از ویتامین‌های گروه ب و مواد معدنی همانند فسفر، آهن و مس است که برای سلامتی مادران باردار بسیار مفید است.

ویتامین‌های موجود در ماء‌الشعیر تلخ در افزایش شیر مادران و سلامت جنین نقش موثری دارند و پروتئین‌های موجود در آن به ترمیم و رشد سلول‌های کودک کمک می‌کند. با یه سرچ ساده میشه فهمید عزیزم

خدایا مارو به حال خودمون واگذار نکن😍
یکی از اعضای اصلی ماء‌الشعیر تلخ، رازک است که برای رفع مشکلات عصبی بسیار مفید است. خانم‌های باردار ...

هر چی که بزنی نت میگه خوبه مفیده دلیل نمیشه  که هر چیزی رو استفاده کرد  مجازی یه فضای گسترده هست که هر کس اومده چیزی نوشته  همشون که درست نیستن 

هر چی که بزنی نت میگه خوبه مفیده دلیل نمیشه  که هر چیزی رو استفاده کرد  مجازی یه فضای گستر ...

عزیزم مجازی رو هم ول کنی شغل منم ول کنید تجربه میگه و اینکه شما کار خودتون رو کنید من نظر خودم رو دادم دوست عزیز 

خدایا مارو به حال خودمون واگذار نکن😍