2821
2789
عنوان

وکالت محضری

241 بازدید | 17 پست

خانما شوهرم قرار بود ۳ دنگ خونه بنامم بزنه اما از ترس پدرش و دخالتاش میگه میرسم محشری می‌نویسم ۳ دنگ میدمت وکالت تام اما سند نمیشه فعلا بزنم بنامت وکالت بهم بده اوکی هست و مشکلی ندارع؟؟

سرش سلامت 

عزیز ولی دوراز جون با فوت طرف وکالتنامه باطل هست 

هر زمان هم میتونه تنها بره لغو کنه وکالت رو 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو سند ازدواجمون قید شده ۳ دونگ خونه بهم بده اما الان بخاطر پدرش نمیتونه دور از جون شوهر زبونم لال اگه روزی اتفاقی برایش افتاد میتونم بگیرم؟؟

اگه بنویسه بعد از مرگش هم ۳ دونگ بهم برسه چی؟؟

عزیز پدرشوهرت مگه میاد میکشه شماها رو 

مثلا میخواد چیکاررکنه 

اول شش دانگ بزنید به نام شوهرت ببرید نشونش بدید سند رو .بعد شوهرت انتقال بده به شما 

دیگه هر روووز که نمیاد سرک بکشه سند ببینه 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
سند برده خونش جمع کرده پیر خرفت

بدون سند بره اداره ثبت بگه سند گم شده و بقیه کارا ...

یکم عجیبه مگه برا پدر هست خونه 

بدون سند بره اداره ثبت بگه سند گم شده و بقیه کارا ... یکم عجیبه مگه برا پدر هست خونه 

نه مال شوهرمه فقط پدر شوهرم این عقیده داره به اسم زن نباید هیچی باشه 

تا حالا به بهانه های مختلف گرفتیم سندو اما باز اینقدر گیر میده تا می‌بریم میزاریم خونش فقط از ترس ای ...

والا شش دانگ سند خونه م به نام من هست 

هزااار بار مادرم گفته بیار بده من نگه دارم 

نیاردم بهش بدم 

که چی 

زورتون بهش چرا نمیرسه 

نه مال شوهرمه فقط پدر شوهرم این عقیده داره به اسم زن نباید هیچی باشه 

باشه تنها بره اداره ثبت و اسناد و املاک 

بزنن سیستم لگه گم کردم سند رو 

کد قبلی رو باطل میکنن یه سند جدید میدن به شوهرت

بعد سند پست میشه به ادرستون 

تحویل گرفتید هر کارردلتون خواست کنید 

اون پیرمردم با سند باطل شده خوش باشه و هر گز چیزی نگید