2777
2789
عنوان

حال گُنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 25 پست
عزیزم تاپیک جدیدت قفل بود گفتم اینجا بهت بگم. میدونی،من مطمئنم نامزدت چند سال دیگه حسرت داشتنتو میخ ...

دورت بگردم مهربونم🥺🥺🥺

آره داشت بحث میشد قفل کردم

فداتشم خداروشکر که توی این دنیای کثیف هنوزم آدم های مهربونی مثل شما هست که نگران ادم هایی هستین که حتی نمیشناسینشون

مرسی بابت حرف های دلگرم کنندت عزیزم🥺❤🥲😘

میگم تایپیک قبلتو بستی ...اینجا نوشتم نامزدیتو با پسره بهم بزن .‌‌‌‌‌منم تو دوران مجردی متوجه خیلی چ ...

اره همین امروز تمام شد عزیزم

تو صفحه های اخر نوشتم که تموم شد

اولش منم از حرف مردم میترسیدم

ابجیم گفت همون مردم قراره زجر بکشن یه عمر یا تو

دیگه تموم شد بهم زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکت رو بستی گفتم اینجا بگم شما که توی تاپیک های قبلیتون حرفی از نامزدتون نزده بودید و فقط یه بار گفتید رلم ..

حالا جریان خیانت نامزدتون از کجا یهو در اومد ؟؟؟

امیدوارم بخاطر پر بازدید شدن با روح و روان مردم بازی نکنید..

این مردم در حالت عادی شک و دو دلی داره روانشون رو میخوره شما هم با داستان های فضایی روانی ترشون نکنید ...

چرا  انقد به خودنمایی علاقع داری؟؟؟تو اولین تایپیکت گفتی رلم تولدمو تبریک گف بعد تو اخری اومدی گفتی نامزدم بهم خیانت کرده اونم با فاصله چن روز؟؟

رل کجا نامزد کجا؟

چشم می بندم و باز می کنم همه جا تو را می بینم؛ در هر خانه، هر فصل، هر شهر و هر خیابان.. در تمام رویاها و سفرها.. تو با منی در هر کجا که باشم ترکت نخواهم کرد💍❤‌‌‹ تو دقیقا همون قسمت قشنگ زندگیِ منی که همیشه به وجودش میبالم ؛ تو همون یه نفری هستی ک دلم  میخواد پا به پاش پیر بشم ؛  تو همون یاری هستی ک شهریار میگه بدون وجودش شهر ارزش دیدن نداره ! تو آغاز و انتهایِ منی ؛ یه جوری ک بند بندِ وجودم دیوونه‌وار تو رو می‌پرسته ! آرومِ جونِ من ؛ تو خوش قلب ترین آدمِ دنیایی و قطعا خدا خیلی منو دوس داشته  که تورو بهم داده ؛ )♥︎' ›️ تو زندگیم به این نتیجه رسیدم واسه به دست آوردن چیزایی که دوست داری باید صبر و تلاش کنی 🙃
تاپیکت رو بستی گفتم اینجا بگم شما که توی تاپیک های قبلیتون حرفی از نامزدتون نزده بودید و فقط یه بار ...

ببخشید از تک تک لحاظات زندگیم که نباید تاپیک بزنم

واسه تک تک اتفاقات و لغت های کاربردی تو صحبت باید بازخواست شم؟؟

لطفا تاپیکا کامل بخونید

گفتم

Relationیعنی رابطه

رل مخففش هست یعنی تو رابطه ام

ایا فقط دوست دختر دوست پسر رابطه دارن تو رابطه هستن؟؟؟

نامزد هم رل میشه

الان من نمیدونسم حتی بعد عقد هم بعضیا میگن نامزد

هر شهری هر قشری یه فرهنگ و اصطلاحی داره خواهر من

آدم مریض نیست که الکی خیال بافی کنه 

🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😐😐😐

از خدا میخوام هیچوقت چنین اتفاقی واست پیش نیاد و خیانت و... نبینی یا یکی بخواد بخاطر نوع بیانت بازخواستت کنه و الکی قضاوتت کنه 

نهال جان خیلی ناراحت شدم

به خاطر بی لیاقتی اون مرد و اینکه هر دو شما رو بازی داده 

امیدوارم بهش علاقه مند نبوده باشی 

ولی مطمئنم اون دختر عاشقش بوده که اینقد زنگ می زده و پیگیر بوده

و بعد اون اومده خواستگاری تو 

و دارم به غم اون دختر فکر می کنم وقتی دیده سرکار گذاشته شده و عشقش نامزد کرده 

امیدوارم خدا به هر دوتون قدرتی بده که این آدم متقلب رو کنار بذارید چون لیاقت نداره

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
ببخشید از تک تک لحاظات زندگیم که نباید تاپیک بزنم واسه تک تک اتفاقات و لغت های کاربردی تو صحبت باید ...

کسی نگفت از تک تک لحظات زندگیت تاپیک بزن ...اتفاقا الان که اینقدر گارد گرفتید بهتره بگم شما چند روز پیش در ارتباط با تولدتون تاپیک زدید یعنی توی همین ماه اینو من نمیگم اینو تاریخ تاپیکتون میگه ...و توی پست خیانتتون گفته بودید که یک ماه زمان برد تا خیانت اقا بهم ثابت شد ولی تو این فاصله هم با آقا ارتباطی نداشتید ...پس یک ماه یعنی ماه گذشته است از این وقایع خیانت پس این رلی که بحثش توی همین ماه شده کی بود ؟؟

در ضمن رل نه تنها توی فرهنگ های مختلف بلکه رل یه کلمه انگلیسی و همه میدونن رل رو به کی میگن و نامزد رو به کی و شوهر رو به چه کی ...

الان متوجه شدم یه تاپیک زدی از اینکه من براتون اون کامنت رو گذاشتم کلی آه و ناله کردی ...😐بهتر نبود بجای آه و ناله کردن و گارد گرفتن قشنگ سوالم رو جواب میدادی؟؟😐

خودت یه نگاه به تاریخ تاپیک تولدت بنداز مربوط به بیست روز پیشِ😐همون بیست روزی که توی تاپیک خیانت میگفتی توی بدترین حالت ممکن گذشت ..‌‌‌‌‌‌‌‌به قول خودت سه روز بی خبری یک ماه تحقیق برای مشخص شدن مدرک و توی همون تاپیکی که الان پاکش کردی حرفات فرق میکرد ...😐گفتی رلم تبریک گفت تا جایی که میدونم توی فرهنگ ایرانی رابطه های رسمی رو رل نمیگن ...و حتی یکم بیایم بالاتر همین تاپیکتون که درباره گنگ شدن نوشتید ...همه ازتون پرسیدن مشکلی پیش اومده ولی گفتید بی دلیل ..😐

اگر قرار بر نگفتن بود کلا اینجا رازت رو فاش نمیکردی چون اینجا کسی کسی رو نمیشناسه ...

اتفاقا من با تاپیک خیانتت خیلی حرص خوردم برات و ناراحت شدم برای همین اومدم یه سر به باقی تاپیکات زدم...

ولی دیدم حرفات با تاریخات همخونی نداره ...

و اومدم فقط بهت بگم اگه مثل بعضی از کاربرهای اینجا قصد داری فقط داستانسرایی کنی برای بازدید این کارت درست نیست ...

همین ..