2777
2789
عنوان

حال گُنگ

1454 بازدید | 25 پست

حالم بده اونقدرررر حالم بده که قلبم میخواد وایسه

از عصر دلشوره و اضطراب عجیبی افتاده تو دلم

جوری که حس میکنم قلبم میخاد وایسته

مدتیه اینجوری شدم

ناخودآگاه اضطراب میگیریم یا دلم میگیره

تلفن زنگ میخوره حس میکنم قراره یه نفر خبر بد بده

در خونه در میزنن احساس میکنم یه نفر قراره بیاد و بگه اتفاق بدی افتاده

وقتی اینجوری میشم صدا های بلند آزارم میدن

حتی صدای تلوزیون یا آهنگ زیاد بشه یا یکی بلند حرف بزنه آزارم میده و حال بدی میگیرم

حتی اگه تاپیک قبلیم بخونین متوجه میشید از این نگرانی های الکی توی دلم

بدجور مثل خوره افتاده به جونم این حال مزخرف

داره تدریجی روحم رو آزار میده

شماهم اینجوری شدید؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله امیدوارم🥲♥️

هیشکی مهربونتر از خدا نیست عزیزم مطمئن باش هر اتفاقی بیفته به صلاحته و  خواست خداست اصلا به مسائل منفی فکر نکن سعی کن خودتو سرگرم کنی و اگه بهتر نشدی برو مشاوره

۳/۴ ماهی هست یه مدت چیزای ناگواری تجربه کردم

عزیزم تاپیک جدیدت قفل بود گفتم اینجا بهت بگم.

میدونی،من مطمئنم نامزدت چند سال دیگه حسرت داشتنتو میخوره.
تو چی از دست دادی؟یه هرزه عوضی
اون چیو از دست داد؟یه دختر نجیب و مهربون

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

عزیزم تاپیک اخرت رو قفل کردی 

عزیرم اگه برای زمان قبل از شما بوده به نظر من شما زیادی حساسی اگه بقیه چیزاش اوکی هست  به نظم بیشتر فکر کن

یه رابطه بوده برای قبل.. 

خوب نخواسته تو رو انتخاب کرده شما هم که قبلا رل داشتی 

میگم تایپیک قبلتو بستی ...اینجا نوشتم نامزدیتو با پسره بهم بزن .‌‌‌‌‌منم تو دوران مجردی متوجه خیلی چیزا شدم اما مامانم نذاشت جدا بشم مردم چی میگن مردم چی میگن ...تو جرات خرج بده خودتو نجات بده  

در انتظار بچه برام دعا کنید ❤️💚🧡