2777
2789
عزیزم این دردا کاملا طبیعیه حساس نشو و سعی کن آرامش داشته باشی

دست خودم نیست اصلا آخه دفعه قبلم این علایم رو داشتم منفی شدم.

زودی می‌خوام این دو هفته انتظار تموم شه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستانی که تجربه IVF دارید میشه پروسه اش را از اول به من بگید؟ و اینکه درد داره یا نه؟ و کجا انجام دادید؟ دکتر منم گفته اگر این ماه مثبت نشم و پریود شدم روز سوم برم برای IVF. اسپرم هم همون موقع تخمک کشی باید آقایون بدن؟

😘😘😘 وای برا منم دعا کنین روزا چقدر دیر میگذرن. دیشب برا به لحظه نافم تیر کشید زود خوب شد امرو ...

انتظار خیلی سخته من از الان استرس اون دو هفته رو دارم سعی کن آروم باشی با فیلم و گوشی سرت رو گرم کن انشالا به حق فاطمه زهرا مثبت بشی عزیزم 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
عزیزم دعا کن سالم باشن دختر و پسر نداره سخت نگیر خدا بخواد بهت پسر هم میده عزیزدلم

اون که بله عزیزم اول از همه سالم و صالح باشه من هم با خودم میگم این همه سختی و زحمت میکشم این همه هزینه میکنم لااقل اونی که میخوام باشه حالا اگه نشد هم دیگه کاری نمیتونم بکنم هر چی خدا صلاح بدونه همون میشه ❤️

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
انتظار خیلی سخته من از الان استرس اون دو هفته رو دارم سعی کن آروم باشی با فیلم و گوشی سرت رو گرم کن ...

خییییییلی ممنونم خانومی 

انشالله برا شما هم مثبت میشه دیگه راحت میشی.

دوستانی که تجربه IVF دارید میشه پروسه اش را از اول به من بگید؟ و اینکه درد داره یا نه؟ و کجا انجام د ...

سلام

بعد از داروهای محرک برا تخمدان ها دکتر بهت میگه کی  بری برا سونوگرافی اگه فولیکول هات به حد نصاب رسید دکتر یه روزی رو تعیین می‌کنه برا پانکچر یا همون تخمک کشی که ده یا بیست دقیقه بیهوشت میکنن اصلا چیزی نمی‌فهمی همون موقعی که تو داری عمل میشی شوهرت هم میره نمونه اسپرمشو بده بعد از به هوش اومدن شیاف میذارن زیاد درد نداره یه چند روز خونه استراحت کنی خوب میشی بعد ۳ روز میگن چنتا جنین شد بستگی به رحمت داره برا بعضی ها فرش انتقال میدن برا بعضی ها فریز میکنن.معمولا یه دوره قرص ال دی میدن بعد روز سوم پریود میری دکتر برات داروهای انتقال رو میدن که آندومترت به اون حد نصاب برسه بستگی به فرد داره برا همه یه روز مشخصی نیست مثلاً برای من روز ۱۷ام پریود انتقال دادن برا بعضی ها هم ۱۳ یا ۱۴ ام یا شایدم ۲۰ ام انتقال بدن.بعدشم که میدونی دو هفته استراحت می‌کنی زیاد ورجه وورجه نمیکنی تا بری برا آزمایش بتا 

انشالله که همون اولین بار مثبت میشی. ولی اگرم خدای ناکرده نشدی ناامید نشو.ببین بالا هم گفتم من خودم دوبار انتقال منفی داشتم دیگه جنین نداشتم و دوباره پانکچر شدم. من تو شهر خودمون یعنی تبریز انجام دادم. دعا کنین برام.شما اهل کجایین؟

سلام بعد از داروهای محرک برا تخمدان ها دکتر بهت میگه کی  بری برا سونوگرافی اگه فولیکول هات به ...

مرسی عزیزدلم. من تهرانم رویان میرم فقط مساله اینه که من همسرم تهران نیست و شاید نتونه همون روز بیاد برای دادن اسپرم به نظرت مشکل پیش میاد؟ و اینکه منظورت از استراحت کلا خونه بمونم؟ من باید برم سرکار اما کارم راحته همش نشسته ام و با ماشین هم میرم و میام. میدونی آخه هیچکس نمیدونه من میخوام IVF کنم. نمیدونم چه کار کنم. برات دعا میکنم عزیزم این دفعه حتما مثبت بشی و خیلی زود نی نی خودتو بغل کنی. ایشالله 

مرسی عزیزدلم. من تهرانم رویان میرم فقط مساله اینه که من همسرم تهران نیست و شاید نتونه همون روز بیاد ...

حتما اون روز باشه میخوای از دکترت بپرس ولی من کلا ندیدم اون روز که پانکچر میشی همسر کنارت نباشه نمیتونه مرخصی چیزی بگیره؟

راستش اونایی که میرن سرکار بعضیاشون میگن کل دو هفته رو مرخصی میگیرن بعضیاشونم فقط سه چهار روزشو فقط من خودم که خونه دارم و همش تو خونم میگن استراحت مطلق هم زیاد خوب نیست استراحت نسبی داشته باشین هر از گاهی آروم تو خونه راه برین تا خون‌رسانی بشه بخاطر اینکه دارو ها قوین.راستش آی وی اف ما رو هم کسی نمی‌دونه بخاطر همینم درکت میکنم. من خودم تا دو هفته کاری نمیکنم غذا درست کردن و جارو کشیدن وظرف شستن و.... همشو همسرم انجام میده بعضی وقتا هم مامانم غذا درست می‌کنه میاره آخه فقط مامان خودم می‌دونه.

ممنون از دعای قشنگت انشالله که مامان میشیم تو هم اولین بار نتیجه میگیری دیگه نمی‌مونه دفعه های بعدی بازم منو تو دعاهات یاد کن الان خیلی محتاجم به دعاااا.

حتما اون روز باشه میخوای از دکترت بپرس ولی من کلا ندیدم اون روز که پانکچر میشی همسر کنارت نباشه نمیت ...

حتما عزیزم خیلی سخته برای ماهایی که مشکلات را عادت داریم به تنهایی حمل کنیم. داشتن ی همدرد به آدم روحیه میده. مرسی ازت.

حتما عزیزم خیلی سخته برای ماهایی که مشکلات را عادت داریم به تنهایی حمل کنیم. داشتن ی همدرد به آدم رو ...

آره خوش حالم یه دوست خوب پیدا کردم

اصالتا اهل تهرانین؟

من تبریزی ام.