2777
2789

زیره سیاه و نبات

مامان بزرگم‌همیشع برا پسر عموم درس میکرد😂

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طب سنتی نه .‌ ولی برای اذان صبح که بیدار میشی بیدارش کن ببر دستشویی .. اولش غر میزنه بعد چند وقت عادت میکنه خودش بلند میشه .. احتمالا کمتر میشه حالت شب ادراریش ..

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید♥️
دارم زیره دم کنم با نبات بهش بدم درسته

اره زیره سیاه البتع 

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
زیره که دارم پلویی رنگش سیاهه همونه دیگه

اره همون

چی هست که عوارض نداره سنتی 

نه عزیزم یه اسپری هست که از داروخانه میخرید تو هر سوراخ بینی یک پاف میزنید تو بینی بچه 

اینو دکتر بهم داد و گفت عوارض نداره 

دخترم شب ادراری داشت تا ۸ سالگی دیگه هم خودم و هم تودش خسته شده بودیم 

دکتر گفت روزا بذار ادرارش رو نگه داره تا جایی که میتونه . بعد بره مثانه اش رو خالی کنه اینجوری مثانش بزرگتر میشه و ماهیچه نگه دارنده مثانه قوی میشه 

شب از یاعت ۷ به بعد مایعات مخصوثا لبنیات نباید بخوره 

شب هم دوبار بیدارش کن ببرش دستشویی 

دکتر گفت این موارد رو رعایت کنی زود خوب میشه تا ۶ ماه هم میتوتی اسپری دسموپرسین استفاده کنی 

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد