2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا درست نبود؟

اونش مهم نیست ... مهم اون تجربه قشنگه عاشقیه ..‌. مهم دوست داشتن همه ی خوبی های دنیاست که توی اون ادم جمع شده ... مهم تجربه این حسه و کم کم تو رو تبدیل میکنه به یه عاشق و دیونه همه عالم ... بعد تو کم کم عاشق خدایی میشی که مخلوق کوچیکش انقدر حالتو خوب میکنه و میگی باباتو دیگه کی هستی پس ؟

گر عشق تو نجاتم دهد ز عالم  

عاشق تو و همه عالمم

اونش مهم نیست ... مهم اون تجربه قشنگه عاشقیه ..‌. مهم دوست داشتن همه ی خوبی های دنیاست که توی اون اد ...

آخه خیلی برام عجیبه ینی هیچ مشکلی نداشتین؟ به همین راحتی ؟آخه چجوری عاشق عشقشو که خوبه ترک میکنه

آخه خیلی برام عجیبه ینی هیچ مشکلی نداشتین؟ به همین راحتی ؟آخه چجوری عاشق عشقشو که خوبه ترک میکنه

شاید به خاطر این برات عجیبه که عشق و دوست داشتن رو فقط در اون ادم خلاصه میکنی و محدود ... شبیه فنری که به زور جمع شده باشه و محدود باشه و چقدر تو عذابه ... من اینجوری فکر نمیکنم .... من حتی دلتنگشم نمیشم چون لحطه ای نیست که کنارم حسش نکنم ... اونجوری عذاب بود و درد و عشق نبود ... وابستگی بود .... من عاشق اون و عاشق هرچیزی هستم که شبیه اونه و بالاتر از همه عاشق خالق اونم ❤

شاید به خاطر این برات عجیبه که عشق و دوست داشتن رو فقط در اون ادم خلاصه میکنی و محدود ... شبیه فنری ...

همه حرفاتون زیباست و من هم که کسی ترکم کرده با این حال به این مطلب رسیدم که هیچ عشقی برای انسان شایسته تر از خداوند نیست .اما هنوزم نمیتونم درک کنم . من هم چون رابطه از نظر شرعی درست نبود به ایشون پیام ندادم و همه چی رو سپردم به خدا. نمیتونم کسی که منو ترک کرد درک کنم. چون تجربشو ندارم .

همه حرفاتون زیباست و من هم که کسی ترکم کرده با این حال به این مطلب رسیدم که هیچ عشقی برای انسان شایس ...

هیچ عشقی بالاتر از خدا نیست چون اون از اول عاشق ما بوده ... اتفاقا حس ترک شدن و درد تنهایی بالاتریه و قشنگ ترین درده واسه بیداری و رسیدن به حقیقت ... خدا عاشق ماست و ا رو هیچ وقت تنها نمیزاره و اون کسی هم که رفته جزئی از رشد و تجربه تو از زندگیه  ... 

روزهای خوب میاد و به دنبال حقیقت باش ❤

هیچ عشقی بالاتر از خدا نیست چون اون از اول عاشق ما بوده ... اتفاقا حس ترک شدن و درد تنهایی بالاتریه ...

احساس میکنم داغ دلم تازه شد. خیلی ممنون🌹امیدوارم به حقیقت دست پیدا کنی، خانم در جستجوی حقیقت😘🥰