2777
2789
عنوان

امتحان

132 بازدید | 17 پست

خواهر من امتحان علوم داره ۷ تا فصل 

چهار فصل رو خونده

سه فصل دیگه مونده 

الان خسته است یکم ب نظرتون این سه فصل هم بره بخونه یا بزار برا فردا صبح چون امتحانش ساعت ۱۰ شروع میشه 

بزار ساعت ۵ صبح بیدار شه بخونه یا امشب بخونه صبح مرور کنه و بره دوش بگیره ؟

کدوم راه کار ب نظرتون

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘

بخوابه صبح زود پاشه درس بخونه 

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان بخونه آخه فردا چطوری میخواد هم بخونه هم مرور کنه هم بره حموم😐

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

بزاره صبح بخونه الن مغز خستس کشش  نداره و هرچی بخونه انگار هیچی نخونده

علایقه هر کس  به خودش ربط داره نه ب طُ !  ‌‌                                                                       ‌   ‌‌‌            
الان بخونه آخه فردا چطوری میخواد هم بخونه هم مرور کنه هم بره حموم😐

دیوونه شده بهش میگم میگه ن حتما باید برم حموم

می خواد ساعت ۵ صبح بیدار شه شروع کنه

بزاره فردا بخونه بیشتر میره تو ذهنش الان خستس بخونه هم متوجه نمیشه

به درخواست خودم تعلیق شدممم!! به پسر گفتن: مرد که گریه نمیکنه به دختر گفتن: دختر که فریاد نمیزنه       <و اینجوری شجاعت رو از دخترامون و احساسات رو از پسرامون گرفتن و گند زدن به دنیامون> •.
بنظرم بخونه یه دوش هم بگیره شب راحت بخوابه صبم یه مروری بکنه برع چون الان بخوابه هی میگ وای باید صب ...

آخه چون الان خسته اس میگه هرچی بخونم نمی فهمم