2777
2789
عنوان

میشه بیاید برای دلم امشب دعا کنید

238 بازدید | 38 پست

امشب دلم خیلی گرفته انگار برام هیچی دیگه ارزش نداره فقط میخوام نباشم 

بعضی وقتا میگم خدا مارو دوس نداره که حتی لایق نمیدونه بچه دار بشیم بهش عشق بورزیم.

انشالله خدا نگاهیی به دل ما هم میندازع و حاجت دلمون میده عزیزم خدا برامون کنار گذاشته فقط باید صبور باشیم

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو از کجا می دونی بچه دار بشی همین بچه بلای جونت نشه اگر بچه دار بشی خدایی نکرده بیماری نادر داشته باشه ای بی داشته باشه یا نقصی داشته باشه خوبه شاید خدا به خاطر این فعلا نمیده تا یه زمانی بده که بچه سالم باشه به حکمتش اعتماد کن اگر نده صاید صلاحت بوده نداده  

برا منم دعا کنید لطفا خیلی فکرم درگیره .انشالا خدا یه بچه صالح وسالم بهت بده

در جهان یک راه است آن هم راستیست ✌گفتار نیک👌 پندار نیک 👍. 👈کردار نیک👉❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون بیایی🍁❤🍁میشه از ته دلت برای رسیدن به کسی که سال هاس عاشقشم برام دعا کنی ویه صلوات برای شفای برادرم مهمونم کنی لطفا☺وضعیت طوریه که یه نفر تو خیابون گریه ش بگیره همه میزنن زیره گریه ....همه شهرررررررررررررر          #وطنم ایرانم💔

سلام 

هیچوقت این حرفو نزن که میگی خدا مارو دوست نداره

خدا جای جاش معجزه میکنه

من خودم معجزه خدارو دیدم

خدا میخواد امتحانت کنه ببینه صبر بندش چقدره آروم باش توکلت به خدا یه روز معجزه رو میبینی امیدتو از دست نده

انشالله خدا نگاهیی به دل ما هم میندازع و حاجت دلمون میده عزیزم خدا برامون کنار گذاشته فقط باید صبور ...

انشالله ولی جدا خیلی کم طاقت شدم

روز ها و شب ها فقط گریه میکنم

انشالله ولی جدا خیلی کم طاقت شدم روز ها و شب ها فقط گریه میکنم

مشکلت چیه عزیزم و چند ساله ازدواج کردی چند ساله اقدامی گلم

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
ی چیز بگم  سال دیگه این موقع شما بچه داری❤ دلم میگه خیلی زود معجزه میبینی

خدا کنه 

هر لحظه هر جایی باشم هر حرفی که کنارم بزنن تو دلم ناراحت میشم میگم ما بچه نداریم به خاطر ما میگن

عزیزم اسمتو بگو زیارت عاشورا میخونم حتما بگم و دعات کنم 

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
2790
2778
2791
2779
2792