2777
2789
عنوان

اونایی که کاپ استفاده میکنن

136 بازدید | 17 پست

من تازه خریدم 

گفتم فعلا تا پریودی استفاده کنم یاد بگیرم گذاشتنشو یه ساعت اینا گذاشتم دراوردم 

شکم درد گرفتم زیر شکم راستو چپ یه جوریه یهو درد میگیره 

شماهم اینجوری بودین ایا

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

من تو پریودیام اصلا درد ندارم میگفتن با کاپ اگه دردم داشته باشی درد کمتر میشه ولی برا من درد میکنه بد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین طبق تجربه خودم چون اولین بار هست استفاده میخوای بکنی روز سوم پری استفاده کن که خون‌ریزی کمتر شده و بیشتر میتونی نگهش داری 

الان زوده برای استفاده و اینکه چون از نظر روانی میدونی داخل بدنت چیزی گذاشتی احساسش میکنی و خب طبیعیه 

من درد نداشتم حتی دردهای پری هم خیلی کم شده 

ولی حتما از روز سوم پری استفاده کن بار اول

تا پریود نشدی استفاده نکن 

اون برای زمان پریود هست که سطح داخلی واژن لیز نه در حالت عادی 

دو ماه اول ممکن یه کم سخت باهاش ارتباط بگیری 

ولی بعدش اصلا میگی چه جوری از نوار استفاده می کردم 

فقط ماه اول و دوم باهاش کنار بیا بعدش راحت میشی 

تا پریود نشدی استفاده نکن  اون برای زمان پریود هست که سطح داخلی واژن لیز نه در حالت عادی  ...

راحتم باهاش حتی وقتی تو بدنم بود مشکلی نبود الان که در اوردم درد دارم

مگه ربطی داره؟🙆🏻‍♀️

مجردا نمیتونن به خاطر اون یه تیکه اشغال 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
تا پریود نشدی استفاده نکن  اون برای زمان پریود هست که سطح داخلی واژن لیز نه در حالت عادی  ...

اینجا خوندم گفته بودن قبلش امتحان کنین دستتون بیاد قلقش 

ولی من راحتم باهاش تو بدنم بود مشکلی نداشتم 

ولی الان که چند ساعته درش اوردم درد دارم