2777
2789

اگه‌همکارتون ازشما خوشش بیاد ولی همکارخانومتون ب دروغ سنتو خیلی بزرگتر بهش گفته باشه بحثش‌هم پیش‌نیاد ک بخاین بگین سنتونو چیکار میکنین؟؟؟همکار اقام خیلی کم توجه شده ازونروز ب بعد ...ب نظرتون ب حرف اون خانوم اکتفا میکنه؟؟؟ و ازخودم نمیپرسه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اون آقا برای آینده اش با شما برنامه ریزی داشته باشه حتما با خودتون صحبت میکنه. بسیار متاسفم برای آدم های حسود و بی مقدار.... همکار شما شدیدا حسود هست.. 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 

هدف اون همکار خانم چی بوده با شما مشکل داره یا اشتباهی گفته؟ اصلا چطور بحث سن شما شد و این قضیه چطوری به گوش شما رسید

خدایا وطنم، ایرانم را در آرامش و امنیت قرار بده. کاری کن مردم میهنم با هم متحد باشند و در کنار هم در صلح و صفا باشند.و هر کسی به فکر نقشه های شوم برای کشورم هست رو نابود کن. دوست داری لایک کن. دوست داشتی ریپلای کن. کلا هر کاری دوست داشتی انجام بده😊. اینجا جای تبادل نظره. دعا کن نی نی یار دلش به رحم بیاد کاربریم برای مهر ۹۷ رو بهم برگردونه.😊
من مثلا وقتی اون اقا هست میگم عمم فک کرده فردا تولد ۲۶ سالگیمه رفتع برام کادو گرفته نمیدونست چن ماه ...

خیلی ضایعست ...نمیشه اصلا چون تو اتاق اقایون نمیرم ولی اون همکارم خیلی صمیمه باهاشون

اره چیکار کنم ..میگم اگه قسمت باشه متوجه میشه وگرن کاری نمیکنم نمیتونم برم بهش بگم

یک ماگ سفارش بده ماه تولدت همراه سال و روز روش نوشته بشه بذار جلو چشم همه. یک کتاب طالع بینی هم بخر ببر محل کارت هر روز به هر بهانه به همکارها بگو متولد چه ماهی چه سالی هستید خودت رو هم دائم تکرار کن 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
اگه اون آقا برای آینده اش با شما برنامه ریزی داشته باشه حتما با خودتون صحبت میکنه. بسیار متاسفم برای ...

دقیقا من چندسال بزرگترم ولی ایشون خیلی میومدن سمت من ..اون همکارم سنشون ب این اقا میخوره ..اونوقت رفته چندین سالم گذاشته روسن من ک کلا اقا دوربشه ..حسوده

منم میگم میتونه بیاد بپرسه چرا اینقدر زودباوره ک سرد شده

قضیه شما فرق داره غیرمستقیم سنتونو بهش دروغ گفتن

این پسره رفته طرفو واسطه قرار بده واسه خواستگاری از من اونم به دروغ از دهن من نه گفته احتمالا چهارتا چرت و پرتم گذاشته روش که دیگه عمرا سمتم نیاد دستش رو بشه...تو تاپیکام هست

اره چیکار کنم ..میگم اگه قسمت باشه متوجه میشه وگرن کاری نمیکنم نمیتونم برم بهش بگم

‌ببین نمیتونی یجوری ی موقعی ک تو همون قسمتیه ک تو هستی  ب شوخی با دوستت حرف بزنی بگی

مثلا مگ بچم باباااانقد سالمه

فقط یا برعکس بگی بچه ک نیستم  سنتو بگی 

ولی متوجه نشه ک از قصد گفتی !

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤