2777
2789
عنوان

افسردگی

82 بازدید | 14 پست

سلام دوستان. 

من ۲۲ سالمه. دانشجوام

راستشو بگم حس میکنم توی ی باتلاق گیر کردم ک هرچقد دست و پا میزنم نمیتونم خودمو بکشم بالا

من قبلا خوش هیکل بودم.شاد بودم. صدا خنده هام تا کجا میرفت. حالم خوب بود. و تو کاری ک میکردم موفق بودم. اما الان 

الان واقعا هیچم

۲۲ سالم شده

روزا دارن میگذرن

نمیدونم چ کنم

خسته ی عالمم

حالم بده. دست و دلم ب هیچ کاری نمیره. روانپرشک و روانشناس رفتم اما گفتن باید خودمم تلاش کنم برای بهتر شدن اما نمیدونم چطوری

چطوری ب زندگی برگردم

حالم خوب شه

اینم بگم ی سال پیش پدرم فوت شد. قبل اون اتفاقم افسردگی داشتم اما بعد اون بدتر شدم. خیلی بدتر

چ کنم

میخوام زندگیمو خودمو نجات بدم

عضو گروه قرمز مانکن های زیبا❤️ وزن شروع:۸۸ / وزن فعلی:۸۸ / وزن هدف:۶۸

اهنگ شاد گوش کن خیلی خوبه

من افسرده ام اما دیگه سراغ مشاور نمیریم چون میدونم

حالم خوب نمیشه هیچ وقت 

و تنها راهم مرگ و از مرگ هم نمی‌ترسم و به استقبالش هم میرم

گل میخرم واست 🥀خودم برات پرپر میکنم ، سر مزارت                 ❤️‍🩹❤️‍🩹😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو کانال زندگی سالم. 

سرچ کن افسردگی. 

بعد نتایجو بخون و صوتشونو گوش کن

امیدوارم زودتر دست آورد بفرستی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
داروهاتو بخور حتما گلم.روانشناست راست گفته منم روانشناسم تا همکاری خودت نباشه مشکل حل نمیشه

حتی نمیدونم چطوری همکاری کنم. چیکار کنم، واقعا زندگی خیلی سخت شده برام

واقعا میخوام برگردم ب زندگی 

حال خودمو خوب کنم تا بتونم ب خانوادمم کمک کنم 

اهنگ شاد گوش کن خیلی خوبه من افسرده ام اما دیگه سراغ مشاور نمیریم چون میدونم حالم خوب نمیشه هیچ وق ...

😔😔😔

برو کانال زندگی سالم.  سرچ کن افسردگی.  بعد نتایجو بخون و صوتشونو گوش کن امیدوارم زودتر ...

ممنون عزیزم از راهنمایی ت

حتما انجام میدم

اهنگ شاد گوش کن خیلی خوبه من افسرده ام اما دیگه سراغ مشاور نمیریم چون میدونم حالم خوب نمیشه هیچ وق ...

برو کانال زندگی سالم سرچ کن خودکشی. 

تنها کسی که می تونه کمکت کنه خودتی ❤️ باور کن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
حتی نمیدونم چطوری همکاری کنم. چیکار کنم، واقعا زندگی خیلی سخت شده برام واقعا میخوام برگردم ب زندگی& ...

حتما برو کانالو ببین یعنی آب دستته بذار زمین برو ببین. 

هر سوالی هم داشتی ازم بپرسم بلد باشم جواب می دم. حتی اگه فکر کردی دروغ نوشتن و همه فایلا یکیه

منم همینجورم سعی کن کاری که دوست داری و حس خوبی بهت میده رو انجام بدی حواس خودتو پرت کن نزار فکرای مسخره بیان تو ذهنت مثلا با خانوادت حرف بزن و شوخی کن برو بیرون با دوستات یه جوری خودتو مشغول کن

منم همینجورم سعی کن کاری که دوست داری و حس خوبی بهت میده رو انجام بدی حواس خودتو پرت کن نزار فکرای م ...

میدونی مشکلم چیه

انقد حالم بده که نه توان حرف زدن دارم چ برسه شوخی

نه بیرون رفتن

یا حتی وقتی بیرون میرم خوش نمیگذره

بلد نیستم حال خودمو خوب کنم 🥺

میدونی مشکلم چیه انقد حالم بده که نه توان حرف زدن دارم چ برسه شوخی نه بیرون رفتن یا حتی وقتی بیرو ...

خو چرا افسرده شدی حتما یه دلیلی داره اون دلیله رو پیدا کن فقط خودت میتونی پیداش کنی 

خو چرا افسرده شدی حتما یه دلیلی داره اون دلیله رو پیدا کن فقط خودت میتونی پیداش کنی 

پشت سرهم اتفاقای تلخی برام افتاد

توی جو بدی قرار گرفتم😔 واقعا نمیدونم

از سالها قبل شروع شد و رفته رفته بدتر شد.

مرسی از راهنمایی ت عزیزم. حتما فکر میکنم و علتو پیدا میکنم

واقعا درسته ک میگن فقط خودم میتونم ب خودم کمک کنم😔

پشت سرهم اتفاقای تلخی برام افتاد توی جو بدی قرار گرفتم😔 واقعا نمیدونم از سالها قبل شروع شد و رفته ...

عزیزم سعی کن به گذشته فکر نکنی هر چی بوده تموم شده رهاش کن چون گذشته رو که نمیشه تغییر داد دنیا که به سمت عقب حرکت نمیکنه همیشه به سمت جلو میره  نباید تو گذشته گیر کنی  همه ی حواستو بده به سمت اینده و زمان حالت

حتی نمیدونم چطوری همکاری کنم. چیکار کنم، واقعا زندگی خیلی سخت شده برام واقعا میخوام برگردم ب زندگی& ...

تکنیک ها و تکالیفی که گفتن رو انجام بده

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@