2789

من همینجور بلوند کردم تو سالنم خودم همکارم کرد مفتی😂

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

من شهریور ۳۰۰ دادم موم بلنده و سه تیکه فویل پهن دادم تیکه ای صد گرفت ولی از کارش راضی بودم من هر روز دوش میگیرم و اصلا تغییر نکرده ۴ ماهه بعضی ها موهاشون وز میشه یا رنگش ضایع میشه بعدا . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب همین قد مو که تو عکسه چندتا فویل میشه 😐

من بالیاژ که زدم موهام تا وسط کمرم بود فویلی ۷۰ بود.ولی بالیاژ فویلاش نازکه این پهنه احتمالا بیشتره

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

الان ینی عکسه این دوتا فویله؟

واس من با یه فویل درآورد....ولی پهن درآورد.ولی از من بالاژ بود یعنی کل موهام بود جلوم هم دوتا پهن واسم درآورد

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

من بلنده پس بیشتر میشه😂

اره گلم حتما بیشتر ازین درمیاد .

البته بستگی داره ارایشگاه کجا بری 

مثلا بالاشهر باشه یا نه .‌من یه ارایشگاه معمولی رفتم نه جایی ک کار تخصصی رنگ و مش هست 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
اره گلم حتما بیشتر ازین درمیاد . البته بستگی داره ارایشگاه کجا بری   مثلا بالاشهر باشه ی ...

اینم خوبه بد نیست ولی دختره خیلی میگیره😂🤦‍♀️ من یبار سالنشون بودم پیش ناخن کارشون کاشت میزدم

یه عروس اومد پیشش موهاشو مشکی ساده کرد ۸۰۰ فکر کنم گرفت ازش😐😐