2777
2789
عنوان

آزمایش ناشتا🥺

79 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من باردارم ازمایش کلی برام نوشته دکتر بعد قند ناشتا دارم گفت ده تا دوازده ساعت باید چیز نخوری. بعد من گشنم میشه حالم بد میشه معدم میپیچه حالت تهوع. نمیدونم چیکار کنم الان ساعت ده یکم شام خوردم. بد خابم هستم ن زود خابم میبره ن زیاد

عزیزم شکلات یا شیرینی خامه چیزی شیرینی مقوی بخودی گشنه نمیشه منم فردا آزمایش دارم باید ناشنا باشم بعد منم مثل توام پرسیدم گفت ضعف کردی یه شکلات بخر چیزی نیست

>>♡ بهترین اتفاق زندگیم همسرم تو بودی ♡<<        ثمره عشمون پسرم سام👶نی نی توراهیمون😍 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شکلات ندارم خرما دارم طوریه؟ چون قنده شیرینی بد نیسغ

نه عزیزم سه چهارتا بد نیست بعد ۸ساعت باید غذا چای اینا نخوری چیزای سنگین وگرنه مشگلی نیست چون منم باردارم چیزی نخورم فوری فشارم میفته دست خودمون نیست از دکترم پرسیدم خیالت راحت

>>♡ بهترین اتفاق زندگیم همسرم تو بودی ♡<<        ثمره عشمون پسرم سام👶نی نی توراهیمون😍 

تا ساعت دوازده میتونی بخری میوه زیاد بخر با غذا مقوی که نگه داره بعدشم خرما بزار کنارت بخاب ضعف کردی باشو یکی دوتا بخر نگهت میداره 

نه عزیزم سه چهارتا بد نیست بعد ۸ساعت باید غذا چای اینا نخوری چیزای سنگین وگرنه مشگلی نیست چون منم با ...

عه من فک کردم اب و چای مجازه 

دستت درد نکنه خدا خیرت بده انقد غصه داشتم

عه من فک کردم اب و چای مجازه  دستت درد نکنه خدا خیرت بده انقد غصه داشتم

فدات گلم.استرس نگیر واسه بچت ضرر داره هرچی بیشتر بهش فکر کنی گشنه میشه ایشالا نی نیتو صحیح سالم بغل کنی

فدات گلم.استرس نگیر واسه بچت ضرر داره هرچی بیشتر بهش فکر کنی گشنه میشه ایشالا نی نیتو صحیح سالم بغل ...

اره خیلی استرسیم برا هرچیز کوچیکی.

ممنون عزیزم شمام بارداری