2777
2789
عنوان

از یکی خوشم میاد

174 بازدید | 10 پست

من این آقا رو دو سالی هست میشناسم با هم تو این دو سال در ارتباط بودیم (چند ماهی هست که ارتباط آنچنانی با هم نداریم) البته یه جورایی کاری بود و صحبت های ما کاملا رسمی بود ولی فقط تلفنی و پیامکی اون اصلا منو ندیده حتی در حد یه عکس! یه بار گفت ویدئو کال بگیریم و یه چیزی رو برام توضیح بده (میتونست پشت تلفن بگه) منم ترسیدم ازم خوشش نیاد و به چشمش زشت باشم پیچوندمش 

حس میکنم اونم نسبت به من بی میل نیست چون یه جورایی به شناخت نسبی رسیدیم ولی نسبت به حس و واکنش من مطمئن نیست البته اینکه منم ندیده بی تاثیر نیست! 

الان نمیدونم چجوری بهش بفهمونم که ازش خوشم میاد البته فک کنم تا الان متوجه شده انقد که من ضایع بودم 

به این فکرم که عکسمو‌ بزارم پروفایلم ولی مطمئن نیستم که جواب بده 

شما راه حلی ندارید؟ نمیخوام پیشنهاد از طرف من باشه

🧸

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پس عکستو بزار پروفایلت ی عکس بدون فی.لتر

اعتماد به نفس ندارم 

بدون فیل.تر اصلا خوب نیستم 

دوست دارم چهره واقعیمو ببینه البته واسه همینم اضطراب دارم ولی باز بهتر از عکس بدون فیلتره که آدم مثل در قابله میوفته 😅 

🧸

یخورده اعتماد به نفس داشته باش عکستم بزار بنظرم ولی یه عکس بزار که ساده و شیک باشه خیلی ارایش و فیلترم نداشته باشه اگه اینستا اینام داری میتونی عکستو استوری کنی که اونم اگه دید بفهمی

یخورده اعتماد به نفس داشته باش عکستم بزار بنظرم ولی یه عکس بزار که ساده و شیک باشه خیلی ارایش و فیلت ...

فراموش کردم بنویسم در مورد اینستا اتفاقا میخواستم تو اینستا فالوش کنم ولی چون پیجم شخصیه و کلا فالور هام زیر ۳۰ نفرن و تنها پسری که فالو‌ کردم برادرمه با خودم گفتم اگه فالو کنم خیلی ضایع است و کاملا متوجه میشه 

🧸
فراموش کردم بنویسم در مورد اینستا اتفاقا میخواستم تو اینستا فالوش کنم ولی چون پیجم شخصیه و کلا فالور ...

نه بابا اتفاقی نمیوفته میشناسیش دیگه فوقش اینه که فالوت نمیکنه  حالا میتونی مثلا دوسه تا بازیگر پسراینام فالو کنی که خیلی معلوم نباشه که فقط داداشتو فالو کردی