2777
2789
عنوان

کمکم کنید!!!!!!!!

91 بازدید | 9 پست

تو سونو‌‌  انومالی بهم گفتن ورم کلیه داره بچم الان تو هفته۳۷بارداریم بیشتر شده ورمش کسی مشکل منو داشته چیکار کرده 

زندگیتون سرشار از لحظه های ناب🌹

ببخشید شما تو ماه های بارداری مثلا هفت شش و هفت درد زیر شکم و کمردرد و سینه داشتید؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دردا که جزو‌ دردایه طبیعی بارداریه

اها خوب پس خداروشکر نگران بودم

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
دوست عزیز چی شد رفتی دکتر؟امروز همه اش یاد تو بودم

سلام عزیزم اره دمتر رفتم عکس هسته ای گرفتم جوابش چند روز طول میکشه تا به دستم برسه و هفته بعد یک‌شنبه باید ببرم پیش دکتر همه امیدم به خداست

ممنونم که به یادم بودی برایه بچم دعا کن 🙏🙏🙏😭

انشاالله نتیجه اش خوبه توکل برخدا 

باور کن خیلی به فکرش بودم 

انشاالله خدا در این شب قدر همه مریضا رو شفا بده پسر کوچولوی تو هم سلامتی کاملش رو بدست بیاره

تو هم برا من دعا کن عزیزم خدا به منم شفا عنایت کنه

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

انشاالله نتیجه اش خوبه توکل برخدا  باور کن خیلی به فکرش بودم  انشاالله خدا در این شب قدر ...

ممنونم عزیزم   توکل بر خدا انشالله همه مریضا شفا بگیرن چشم عزیزم حتما انشالله هرچی زودتر هر مشکلی داری برطرف بشه همین الان برات صلوات میفرستم که مشکلت برطرف بشه به حق همین شبایه عزیز🙏🙏🙏🥰