2777
2789
عنوان

چه چیز باعث شد ؟

65 بازدید | 1 پست

چه اتفاقی براتون افتاد و چه چیزی باعث شد که به خدا اعتقاد داشته باشید و بخصوص به خوشبختی ابدی اعتقاد پیدا کنید؟ من میترسم وجود نداشته باشه خوشبختی ابدی . سرم داره درد میکنه . بعضی شب ها خواب های عجیب میبینم مثلا توی بیابون بی انتها هستم و وسطش یه خونه هست یه حال عجیبی دارم . میترسم اون دنیا هم شبیه خواب هام باشه . اخه بنظرم خواب ها یه پیامی به ما میدن . جالبه احساس هم میکنم قبلا توی همچون مکان هایی بودم . قبل اینکه بدنیا بیام . یعنی چی این حس؟ هجده سالمع ممکنه بخاطر تغییرات هورمونی این خواب هارو ببینم؟ یه جور کابوس ماننده برام .

یه چیز دیگه اینکه بعضیا میگن این دنیا مسیری هست که ما به تکامل برسیم ولی احساس میکنم مثل این دنیا که بی نهایته و نمیدونم کیهان انتهاش کجاس . راه و مسیر به کمال رسیدن هم بی انتها باشه و هیچوقت به کمال نرسیم . بعد مردن دوباره توی دنیای مزخرف دیگه بدنیا بیاییم . 

طولانی هست اما همین که خدا که بالا سرمونه بهتر می دونه چطور آرامش و خوشحالی از ته دل داشته باشیم زندگی فقط معنوی واقعا وگرنه بقیه فقط ظاهر حفظ می کند و از ته دلشون خوشحال نیست یه حس پوچی دارند این نتیجه که تو زندگیم بعد کلی مطالعه و تحقیق و اتفاقات زندگیم به نتیجه رسیدم