2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 37 پست
درسته ولی باید فرهنگ غلط زن ستیزی رک اصلاح کرد و زیر بار ظلم فرهمپنگی که به زنا شده نرفت

ایشالله ک اصلاح بشه ما زنا اینقد مظلوم واقعه نشیم زن وقتی بهش خیانت میشه بخاطر بچش هم شده تحمل میکنه زیربار این خفت میره ولی خدای نکرده کافیه یه زن یه اذیت کوچولو مرد کنه فوری طلاقش داده منطق خیلیا ایطوره متاسفانه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با اون فرق دارم  من مثل اون نیستم  مثل اون بودن در توان احساسی من نیست 😭من عاشق بچه ...

خودت چی خودتو دوست نداری یعنی؟ فقط بچه ها 

نمیبینی من درونت داغونه نمیبینی داره زجر میکشه نمی بینی داره کم کم از بین میره 

تو قاتل خودت داری میشی

یه لحظه خودتو بغل کن به من درونت بگو من کنارتم فکر نکن تنهایی من تورو قوی بار میارم من تو رو درمان میکنم 

زن قوی کسیه که اول به خودش احترام بزاره برای خودش ارزش قائل باشه 

شجاع باش دلیر باش همیشه احساسات نباید در زندگی باشن یه جایی باید بشکنی باید بایستی ،باید مقابله کنی 

زن قوی کسیه که سرش زیر نباشه سرتو بگیر بالا ببین کسی که بهت خیانت کرده کیه؟

ببین و تصمیم بگیر مجازات خیانتش چیه

جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉
عزیزم ما زنها خیلی وفا داریم ولی مردا وفا ندارن ب اینخاطره ما زنها احساس داریم و وفامون از احساسمون ...

باز هم اشتباه چرا تاکید میکنید زن ها فقط احساس دارند 

یعنی مرد نباید احساس داشته باشه .

به خاطر همین حرف ها هست مرد هیچ وقت گریه نمیکنه و احساساتشون رو تو خودشون میریزن و بعد دچار مشکل میشن

و اینکه مرد آزاده فقط بخاطر حرف های روزمره هستش 

و این حرفا اون قدر تکرار میشه که ملکه ذهن میشه

من حرفم اینه که وقتی یه زندگی مشترک ایجاد میشه چه زن و چه مرد متعهد هستند 

جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉
باز هم اشتباه چرا تاکید میکنید زن ها فقط احساس دارند  یعنی مرد نباید احساس داشته باشه . به خا ...

ماهم همینطور دوست داریم ایطور بشه تو حرفت مال دلته ماداریم واقعیت خیلیارومیگیم

ماهم همینطور دوست داریم ایطور بشه تو حرفت مال دلته ماداریم واقعیت خیلیارومیگیم

واقعیت هایی که باید باهاشون مقابله کرد نه اینکه سرپوش روشون گذاشت

داستان میشه مثل کپک که سرش زیر برفه 

اکثر هم همین کارو میکن مث استاتر ببین خیانت میبینه ولی 

میگه بچه هام 

به خودش فکر نمیکنه 

با اینکه شوهرش خیانت کرده بازم 

میخواد خودشو اصلاح کنه 

فقط احساساتش براش مهمه 

یه جایی باید این احساسات رو شکست یه جایی باید قوی شد یه جاهایی باید شیر زن شد و غرید 

اگر اینا ها حرف های دلم هستند من به زبون میارم اونقدر به زبون میارم که یکی اینارو میخونه،آگاه بشه 

شما هم لطف کنید از کلماتی استفاده کنید که جنبه آگاهی داشته باشند نه جنبه سرخوردگی و ضعف و غم

خوشحال شدم هم با هم صحبتی باهم دوست عزیز🌹

خون تو رو میریزه  بعد تو چیکار کردی وقتی همچین چیزی دیدی؟

منکه خونرو گذاشتم روی سرم بعد با چهار تا حرفش باز گول خوردم ،😐

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

منم داغونم

امشب فهمیدم شوهرم حدود دو هفته هست بهم خیانت میکنه

بچم توو راهه

داغون و گیجم 

چه گهی بخورم به کی بگم 

فرصت بدم یا ندم 

بچمو چیکا کنم

کاش بمیرم کاش جرعت خودکشی داشتم 

خدایا ب دلامون آرامش بده