2789
عنوان

خواستگارم

304 بازدید | 18 پست

همه چیش خوبه خونه هم داره ولی محله اش اصلا خوب نیست 

خونه خودشون نزدیک ماس مرکز شهره خوبه ولی خودش نزدیک محل کارش که پایین شهره خونه گرفته

ماهم میخوایم شرط بذاریم که بیاد همین اطراف خونه بگیره اونو بفروشه

بنظرتون قبول میکنه؟؟

البته فک نکنم خیلی تفاوت قیمت باشه ماهم خیلی بالا نیستیم

خداوندا شبم را روز گردان...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پول جمع کنید رو پول خونتون بزارید و یک جای بهتر بگیرین همین اول فشار نیار چون ممکنه ضرر کنید ...

باید حتما یک مقدار پول روش بزارین و خودت کمکش کنی قبول می کنه و حمایتش کنی 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

اگر خودش خوبه بنظرم پیشنهادبده.بگومن دوست دارم....

اگرشرط بزاری یعنی اگر نکنه بهم میخوره

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم.