2821
2789
عنوان

جراحی فک

| مشاهده متن کامل بحث + 83317 بازدید | 189 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواهر منم عمل كرده خيلى ورم داره صورتشم دراز شده خوب ميشه؟!

صورت خواهرتون خوب شد؟ منم دوروزه عمل کردم صورتم دراز شده دندونام جلوعقبه لبام افتاده مث پیرزنا توروخدا بگین خواهرتون این مشکلاتو داشت؟

اره هر دو فک و چون لبخند لثه ای هم داشتم تغییر کردم سنم کمتر نشون میده ولی هنوز زوده برا نظر ...

من عمل کردم شبیه پیرزنا شدم توروخدا یکی کمکم کنه دارم میمیرم ازین چهره ی کج و کوله بالبای روهم افتاده اصلا دندونام پیدانیست

سلام وقت بخیر من هم یک ماه و نیمه عمل کردم هنوز چونه و لب پایینم بی حسه. ورمم از یک سمت کمتره ولی ا ...

سلام من ۶ روزه عمل کردم صورتم کشیده بود و به دکترگفتم میخام صورتم گرد شه اما الان صورتم دراز ترشده استخونای فکای چپ و راستم خیلی اومده پایین ورم نیس دست میزنم استخونه قشنگ و وسط هردوطرفم این قضیه هس دماغم پخش و گنده شده فاصله لب بالا و بینیم زیادشده فاصله لب پایین و چونم زیاد شده لبام به داخل دوخته شده گفته بودم تاج لب بالا یکم بره بالا و دوطرف لب بیاد پایین ک حالت غنچه شه امالب پایین رو نخواستم هیچ کارکنه اما حتاهمونم یه جوربدی انجامش داده کلا لب برام باقی نذاشته لب پایین ک کامل تو دهنمه فک پایینمو شدیدا برده عقب و فک بالا شدیدا اومده جلوحدودا یکسانت باهم فاصله دارن دندونام اصلا رو هم نمیان صورتمو درازتر و بیضی کرده جوری ک پیشونیمم برجسته دیده میشه بشدت زشتم کرده شبیه پیرزنا توروخدا بیاین ازتجربه تون بگین من دارم میمیرم بااین قیافه ای ک برام ساخته

هوشیار عباسی تو این ۲سال بس ک با بچه های گروه جراحی حرف میزدیم دکترا رو دیگه میشناسیم😃تلگرام ...

سلام میشه لطفا این گروه ها رو برام ارسال کنید

فک منم جراحی میخواد هر دو فکم

میرم پیش چند دکتر هر کدوم یه چیزی میگم و اصلا به یه نتیجه واحد نرسیدم

هوشیار عباسی تو این ۲سال بس ک با بچه های گروه جراحی حرف میزدیم دکترا رو دیگه میشناسیم😃تلگرام ی گروه ...

سلام

میشه لطفا لینگ هر دو شو اینجا هم بفرستید فک منم به جراحی نیاز داره فقط نمیدونم کدوم جراح خوبه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز