2777
2789
عنوان

جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 34 پست
خیلیم دکتر و دار و قرص و پماد امتحان کردم هیچ کدوم جواب نداد باید برم لیزر هیچ راهی نداره

اگه طبع بدنتون سرده،هفته ای چایی برگ سنا بخورین شکم کار کنی هست،و اینکه صورت شفاف میشه😀

شما احیانا هورموناتون به هم نریخته؟طبع بدنتون چیه؟ببخشید اینو میپرسم شکمتون کار میکنه؟  آزمایش ...

برای اینکه بفهمیم از هورمونامه دکتر سونو نوشت ولی اوکی بود 

طبعم سرده 

بله

نه ازمایش کبد ندادم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای اینکه بفهمیم از هورمونامه دکتر سونو نوشت ولی اوکی بود  طبعم سرده  بله نه ازمایش کب ...

اتفاقا دیروز سونو بودم 

بهم گفت کیست خفیف داری ولی گفت خطرناک نیست

یعنی ممکنه جوشام برای این کیستا باشه؟

برای اینکه بفهمیم از هورمونامه دکتر سونو نوشت ولی اوکی بود  طبعم سرده  بله نه ازمایش کب ...

خب شما هم مثل من طبعت سرده، پس اصلا چیزای سرد نخور که جوش میزنی و کسل میشی، تا میتونی گرمی بخور،چایی گیاهی مثل(گزنه، گلپر، رازیانه،برگ سنا، زیره) ولی زیاد نخور که مثل من میشی من امروز سونو دادم بخاطر درد سینه و زیر بغل گفتن هورمونات بهم ریخته اصلا گرمی نخور😮‍💨.زیاد نخور ولی حتما بخور،روزی یک قاشق غذاخوری سیاهدانه بخور. 

آزمایش کبد هم بده خیالتو راحت کن. 

حواستم همیشه باشه که شکمت کار میکنه😘

نه اصلا بد نیستن ولی نمیدونم چرا جاش میمونه  اگه درشون بیارم جاش بمونه طبیعیه ولی من حتی دستم ...

منم دست نمیزدم اصلا ولی جاش میموند

من ترمیم کننده و کرمای مختلف امتحان کردم جواب نداد

ولی همینکه بیخیالش شدم و فقط هرروز روتین میرفتم بعد چندماه جاشون رفت کم کم