2777
2789

بچها من فردا امتحان فارسی تجدید دارم ۱۸ درس دوازدهم فردا ساعت ۷ باید برم صبح چجوری بخونم اینارو تاکی کتاب بخونم یاهمه رو از روپی دی اف گوشی میرسم بخونم چیکار کنم توروخدا بگید 

گنج حکمت روان خوانی سوال میاد ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان شروع کن..تا فردا یخون

‏یه بار یکی حرف قشنگی زد سطح و کلاس یک خانواده رو پول تعیین نمی کنه. رفتار مردهای اون خانواده با زن های اون خانواده تعیین می کنه که چقدر با کلاس یا بی کلاس اند😊👌       

تنها راهش اینه گوشیو بزاری کنار 

از دوفصل دوفصل از اخر بخون چون اونا مهم تره بیشتر سوال میاد 

بخون تا 12یک 

بعد یک ساعت بخواب دوباره بخون تا صبح و خلاص 

من همیشه اینجوری بودم

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔

بارم بندي رو از اينترنت ببين همون درس هارو بخون كه بارمش بيشتره وسطشم چندتا نمونه سوال سال هاي قبل حل كن دستت بياد چه مدلي سوال ميدن

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠

من اگه بودم اول نمونه سوالات میخوندم بعد جزوه بعد کتاب درسی 

از من به تو نصیحت همش رمان نخون چون احساساتو درگیر می کنه و دچار استرس و توهماتی می شی که شاید خودت متوجه نشی، حتی اگه شده پنج دقیقه در روز یه متن آموزشی بخون و یا فیلمشو ببین.😊🤓