2777
2789
عنوان

اپلاسیون

78 بازدید | 6 پست

سلام دوستان. من ازاین موم های خشابی گرفتم بدون دستگاه میشه باهاش کارکرد؟ چجوری گرمش کنم؟ ممنون میشم جواب بدین 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

یکم اب بزار جوش بیاد تو ی ظرف ب درد نخورم‌مومارو بریز و بزار تو اب در حال جوش ذوب میشه ولی خیلی کثیف کاری داره انجام نده ب نظرم تو خونه 😊

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم اب بزار جوش بیاد تو ی ظرف ب درد نخورم‌مومارو بریز و بزار تو اب در حال جوش ذوب میشه ولی خیلی کثیف ...

ازاین خشابی هاهست فکرنکنم کثیف کاری بشه

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
لطفا تو اپیلاسیون زیاده روی نکن من یه مدت همش اپیلاسیون میکردم پامو دیدم بعد یه مدت همش شد لک و موی ...

اخه لیزر میگن ۱۰تومن گرونه الان

ده میلیون؟! وا کی گفته 

زتگ زدم پرسیدم میگن دست وپاجلسه ای ۱۳۰۰....۸جلسه هم که لازمه بعدشم وارد شارژسه ماهه میشیم همون مقداردرمیادتازه بیشتر