2777
2789
عنوان

حقوق این ماه واستون ریختن؟

186 بازدید | 15 پست

کار شوهرم دولتیه ولی هنوز خقوقشو نریختن دارم دیونه میشم . تازه اثاث کشی کردیم دور و برم شلوغ بی پول . این خونم بزرگه کلی وسیله لازمه . دارم دق میکنم . 😭😭 چرا اینقد زندگی سخت شده 😞

["میخندَم بِه جَهانی کِه غَمش رٰا بِه رُخ مٰا میکِشَد!:)"]

بله 

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شلوغی که ربطی به بی پولی نداره 

کم کم جموجور کن 

اگه میتونی از کسی قرض بگیرید برای مایحتاج ضروری 

وسایلی که قراره بگیرید برای خونه جدید رو فعلا چشم بپوش تا حقوقتون رو بدن عزیزم 

دوستتون دارم 💕

کارمند کدوم ارگان دولتی هستن من تاحالا ندیدم تا وسط ماه حقوق نداده باشن

کارمند ارتش . نمیدونم واسه منم تعجبه که چرا شده وسط ماه هنوز ندادن 

عزیزم شلوغی که ربطی به بی پولی نداره  کم کم جموجور کن  اگه میتونی از کسی قرض بگیرید برای ...

غرورم نمیذاره به کسی بگم . پول که نیست دستم ب کار کردنم نمیره 😭

کارمند ارتش . نمیدونم واسه منم تعجبه که چرا شده وسط ماه هنوز ندادن 

ان شاءالله زودتر میریزن خیلی سخته واسه ماهم یکبار بیشترین تایم دیر دادنش تا ۶ الی ۷ روز این حدودا بود فکر کنم طول کشید خیلی سخت میگذره علی الخصوص ماه تموم نشده ما پولمون ته میکشید دیگه

ان شاءالله زودتر میریزن خیلی سخته واسه ماهم یکبار بیشترین تایم دیر دادنش تا ۶ الی ۷ روز این حدودا بو ...

همیشه پس انداز داشتیم دیرم میشد مهم نبود هر چی داشتیم دادیم رهن خونه خیلی سخت شده